Turgut Çıngı

Turgut Çıngı’nın Yeni Şarkısı Çıktı: Gidemem

Ayşe Aslıhan

O Ses Türkiye programının en çok ses getiren finalistlerinden olan Turgut Çıngı, ikinci şarkısını tüm dijital müzik platformlarında yayınladı! “Gidemem” Universal Müzik Türkiye etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

Sevilen müzik programı O Ses Türkiye‘nin finalistlerinden Turgut Çıngı, ikinci teklisini “Gidemem” ile tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

Sözü ve müziği sevilen müzisyen Can Kazaz tarafından yazılan şarkının prodüktörlüğünü Mert Medeni üstlendi. 

Turgut Çıngı yeni şarkısı “Gidemem” hakkında şunları söyledi: “Şarkı ilk olarak Can Kazaz’dan bize sadece nakarat olarak gelmişti ve çok etkilenmiştim. Sonrasında sözleri yazıldı ve bence harika bir şeye dönüştü. Hemen çalışmalara başladık. Şarkının prodüktörlüğünü Mert Medeni üstlendi aranje kısmında Resul Baransel Öktem ve Mert Medeni birlikte çalıştılar. Mix’imizi de Mert Medeni yaptı ve mastering’e Evren Göknar imzasını attı. Yönetmenimiz Melih Kundakçıoğlu ekibiyle harika bir klip çıkardı gerçekten, benim çok içime sindi. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz inşallah böyle devam eder, gerçekten çok mutluyum. Umarım benim şarkıda hissettiklerimi dinleyicilerimiz de hissetmeye devam eder. İnşallah hep beraber sağlıklı, güzel müzikli günleri yaşamaya devam ederiz.”

Peki Turgut Çıngı kimdir?

Çıngı, 25 yaşında. Antalya’da dünyaya geldi. Profesyonel olarak müzik yapan Çıngı birçok yerde sahne alıyor. O Ses Türkiye yarışmasına katılarak dört jüriyi de döndürdü ve aralarından Murat Boz’u seçti.

Turgut Çıngı, O Ses Türkiye’ye “Trenler” şarkısıyla katıldı. Murat Boz ile yoluna devam eden yarışmacı, sonraki turda “Sensiz Olmuyor” şarkısıyla Mehmet Tokalı ile düello yaparak bu turu da atlamayı başardı. “Gemiler” şarkısı ile diğer düelloda Kerem Çıldırlı’yı eledi ve böylelikle çeyrek finale kalmayı başardı. Çeyrek finalde Beyaz’ın takımından Mikail – Alican – Cihan üçlüsü ile karşılaştı ve bu turdan da finale yükselmeye hak kazandı.

https://www.youtube.com/watch?v=4YNGYCGv9oI&vl=tr

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam