Sport at Home

Evde Spor Yaparken Size Kilo Verdirecek 10 Şarkı

Ayşe Aslıhan

Malum; Covid-19 salgını ile beraber birçoğumuzun evde geçirdiğimiz vakit, dışarıdakinden daha fazla… Haliyle mental olarak da fiziken de sağlıklı kalmak, eskisinden daha zor! Kimimiz bisikletle işe gider ve evlerimizde ekmek yaparken, kimimiz dışarıdan yemek söyleyip daha az hareket etmeye alıştık. Fakat kilo vermek kadar kilo vermek de kolaylaştı. Yahut ideal bedeninizi korumak, sağlıklı olmak ve spor yapmak… Artık eskisi kadar zor değil! Evde spor yapmak, özellikle müzikle, oldukça basit.

Öncelikle; eğer sırf birileri beğensin diye, ego tatmini için spor yaparsanız; ya zararını görürsünüz ya da zevk alamazsınız. Yapmanız gereken sporu bir şeylere yarasın diye değil, gerçekten bedeninizi korumak için ve sevdiğiniz için yapmanız. Spor kendinize verdiğiniz bir ödül gibi olmalı! “Sonunda işten/okuldan döndüm ve güzel bir idman yapacağım!” diyebilmelisiniz. Belki de biraz motivasyona ihtiyacınız var? Öyleyse, müzik listeniz bizden! Müzik, ne yaparsanız yapın, özellikle spor yaparken; sizi motive eder. Ve emin olun bunu yapmak; bir şeyler izlemekten, yemek yemekten veya herhangi başka bir aktiviteden daha keyifli olacak!

Kulaklıklarınız hazırsa, spor keyfinize keyif katmaya başlıyoruz.

1. Bruno Mars – 24K Magic

2. Katy Perry – Chained to the Rhythm

3. Ed Sheeran – Shape of You

4. Macklemore & Ryan Lewis ft. Ray Dalton – Can’t Hold Us

5. Beyonce, ‘Run This World (Girls)

6. Skrillex & Damian “Jr. Gong” Marley – Make It Bun Dem

7. Maroon 5 – Cold ft. Future

8. Pharrell Williams – Runnin’

9. Rockafeller Skank – Fatboy Slim

10. Junior Senior – Move Your Feet

BONUS: Survivor – Eye Of The Tiger | Spor bitti mi?

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam