Babil Filmine Geri Sayım Başladı!

Ceren Çetinoz

Babil “Babylon” filmi yakında Türkiye’de de vizyona girecek.

Babil filminin başrollerinde Brad Pitt ve Margot Robbie yer alıyor.

Brad Pitt ve Margot Robbie’ye eşlik edecek isimler ise: Diego Calva, Tobey Maguire, Max Minghella, Spike Jonze, Jean Smart, Flea, Jeff Garlin, Eric Roberts, Katherine Waterston, P.J. Byrne, Samara Weaving, Olivia Wilde.

Filmin Konusu:

Film,1920’li yılların Los Angeles’ında, sinemanın sessiz dönemden çıkış sürecinde adından söz ettiren bir aktör ile bir aktris adayının gözünden o dönemki Hollywood’un her manadaki aşırılığını gözler önüne serecek. “Babylon” Babil gerçek karakterle kurgusal karakterlerin iç içe geçtiği bir hikaye anlatacak.

Filmin yönetmen koltuğunda Whiplash, La La Land ve First Man gibi başarılı filmlerin yönetmeni Damien Chazelle oturuyor. Müzikler ise Justin Hurwitz’e ait.

Filmin yapımcısı ise ilk Örümcek Adam Tobey Maguire.

Yönetmen Damien Chazelle “Babil” hakkında “Hollywood’a nefret, sinemanın kendisine ise bir aşk mektubu” dedi.

Filmin başarılı başrollerinden Margot Robbie, film ve partneri hakkında samimi bir açıklamada bulundu:

“Senaryoda öpüşme sahnesi yoktu. Yönetmen Damien Chazelle benim ısrarımla filme bu sahneyi ekledi. Brad Pitt’i öpme şansını başka nasıl elde edebilirdim?”

Film ABD’de de 23 Aralık’ta gösterime girdi. Ancak gişede beklenilen ilgiyle karşılaşmadı. 23 Aralık’tan bu yana sadece 3. 5 milyon dolar hasılat elde etti. Bu durum da hem sektör içinde hem de sosyal medyada seyirciler arasında ateşli tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre filmin tanıtımı yeteri kadar etkili bir şekilde yapılmadı.

“Babil” Türkiye’de ise 20 Ocak 2023’te vizyona girecek.

Filmin Fragmanı:

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam