beyaz perde

22 Aralık: Bu Hafta Vizyonda Neler Var?

Ceren Çetinoz

Bu hafta beyazperdede 4 film vizyonda olacak. Acaba bu filmler hangileri? Gelin öğrenelim!

Maric

Ebru Delibaş’ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Bülent Çelik, Duygu Yıldırım ve Aziz Demir gibi isimler yer alıyor.

Korku türünde ki filmin yapımını ise Queen Medya üstlendi.

Filmin konusu:

Gizem aranjör bir kadındır. Eşi Serdar ise oyuncudur. Evliliklerinin 5.yılına yaklaşan çiftin çocukları olmamaktadır. Son zamanlarda Serdarın tuhaf davranışlar sergilediğini fark eden Gizem, onlara iyi gelebilecek ufak bir tatil ayarlar. Ancak gittikleri yerde tuhaf davranışlar ciddi boyutlara varır. Kendilerince bu musallata çare arayan çift kendilerini LÜBBEY köyünde bulur. Ancak kimsenin yaşamadığı köy onlara çare değil tam bir cehennem olacaktır. Suçluları cezalandırmayı görev edinmiş cin kabilesi ”MARİC” ile karşı karşıyadırlar. Gizli gerçekler ortaya çıkarken ölüm an be an yaklaşmaktadır.

I Wanna Dance With Somebody: Whitney Houston

Biyografi türünde ki filmin yönetmeni Kasi Lemmons. Başrol yani Whitney Houston’ı canlandıracak isim Naomi Ackie.

Genç oyuncuya Stanley Tucci ve Ashton Sanders eşlik edecek.

Film, bir döneme damga vuran müzik ikonu Whitney Houston’ın yıldızlığa yükseliş sürecini anlatıyor.

“I Wanna Dance With Somebody: Whitney Houston” 23 Aralık’ta Vizyonda!

R.M.N. 

Belçika, Fransa, İsveç ve Romanya ortak yapımı dram türündeki filmin yönetmen koltuğunda Cristian Mungiu oturuyor.

Filmin başrollerinde Marin Grigore, Judith State ve Macrina Barladeanu gibi isimler var.

Film yurt dışında yaşayan ve Noel’den önce Transilvanya’daki çok etnik gruptan oluşan yerli dağ köyüne dönen Matthias’ın hayatına odaklanıyor. Matthias, oğlu Rudi’nin annesi Ana’dan aldığı eğitim konusunda endişelidir. Bu süreçte yaşlı babası Otto’yu kontrol etmesi gereken Matthias, eski sevgilisi Csilla’yı da görmeyi planlar. Köye vardığında Matthias, oğlunu ve köyü mantıksız bir korku ve huzursuzluğun gölgesi altında bulur.

R.M.N. 23 Aralık’ta Vizyonda!

Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş

Huida Lin’in yönetmenliğindeki Çin yapımı “Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş” filmi, animasyon severlerin ilgisini çekmeye aday.

Filmin senaryosu Rachel Xu,Qin Wan, Lin Jiang’e ait.

Filmin konusu: Uzaydan düşen gizemli bir nesne, Bramble’ın yeni yetenekler kazanmasını sağlar. Artık super güçleri olan Briar, aynı zamanda Avi adında gizemli bir uzaylıyla da arkadaş olur. Çok geçmeden Bramble, Avi’nin ataları Rhyot’un Dünya’nın çevresine zarar verecek şekilde gelişmiş bir medeniyet olduğunu, ancak gezegenlerinden kaçmak zorunda kaldıklarını öğrenir. Avi, Bramble’ı halkının eski kalıntılarına götürdüğü sırada, her türden silahı kullanan yüksek teknolojili bir insan ordusu her ikisine de saldırır. Avi’nin Dünya’ya dönüş yolculuğunun amacı nedir?

Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş 23 Aralık’ta Vizyonda!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam