Netflix Aralık Filmleri

gamzeerinc
Netflix’te Aralık Ayı’nda Hangi Filmler Yayınlanacak?

Aralık ayında Netflix’te yayınlanacak filmleri sizler için derledik. Bu ayın en dikkat çeken filmleri ise Mogli:Orman Çocuğu, Bird Box ve hiç tartışmasız Roma… Kült filmler serisinde ise sinema tarihinin birbirinden unutulmaz filmleri yine karşımızda.

01/12/18 BATTLE

Genç Dansçı Amalie babasının iflasının ardından zor günler yaşamaktadır ancak tanıştığı bir hip hop dansçısı olan Mikael onun hayatını tümüyle değiştirecektir. Yönetmenliğini Katarina Launing’in yaptığı filmde, Lisa Teige, Vebjørn Enger, Karen-Lise Mynster başrolleri paylaşıyor.

 

 

07/12/18 MOGLİ: ORMAN ÇOCUĞU

Başarılı aktör ve yönetmen Andy Serkis, iki dünya arasında sıkışmış bir çocuğun kaderini kabul edip bir efsaneye dönüştüğü Rudyard Kipling’in sevilen başyapıtını baştan yarattı. Mogli, kendini gerçekten ne ormanın vahşi doğasına ne de insanların uygar dünyasına ait hissetmiştir. Şimdi, gerçekte nereye ait olduğunu keşfetmek için her iki dünyanın sahip olduğu tehlikelerle yüzleşmelidir. Mogli’ye genç oyuncu Rohan Chand‘ın hayat verdiği filmin kadrosunda Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Freida Pinto, Matthew Rhys ve Naomie Harris gibi isimler yer alıyor.

14/12/18 ROMA

https://www.youtube.com/watch?v=dsiULVF2lOg&t=37s

Oscar ödüllü Alfonso Cuarón imzasıyla büyük ses getiren Roma, 1970’lerin başında Meksiko’da yaşayan orta sınıf bir ailenin çalkantılı yaşamını konu alıyor.



21/12/18 BIRD BOX

Oscar ödüllü Susanne Bier imzalı yeni gerilim filmi Bird Box”ın oyuncu kadrosunda;  Trevante Rhodes, Sarah Paulson, John Malkovich veSandra Bullock yer alıyor. Gizemli bir gücün dünya nüfusunun büyük bir bölümünü yok etmesiyle yaşamın tamamen değiştiği bir dünyada bir kadın iki çocuğuyla birlikte tehlikeli ve sonu bilinmeyen bir yolculuğa çıkmasını konu alan film bu ayın en dikkat çeken Netflix içeriklerinden.

21/12/18 MÜCADELE: SZUKALSKİ’NİN HAYATI VE KAYIP SANATI

film

Film; Los Angeleslı yeraltı sanatçılarının Polonyalı bir heykeltıraşın eserlerini keşfetmesi üzerine, onun yaşam öyküsüne dair serüvenini anlatıyor.

 

 

 

21/12/18 BAD SEEDS
Sorunlu bir geçmişi olan ve kendisini evlat edinmiş olan annesiyle birlikte dolandırıcılık yapan bir düzenbaz, bir grup sorunlu öğrenciye mentorluk yaparak kurtuluşu bulur.

 

Kült Filmler
01/12/18 KUMARBAZ

01/12/18 VANILLA SKY

01/12/18 WATCHMEN





07/12/18 BÜYÜK LEBOWSKI

07/12/18 GELECEĞE DÖNÜŞ

07/12/18 KADIN KOKUSU





Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam