erşan kuneri

Müjde: Erşan Kuneri, Netflix’in Türkiye’de En Çok İzleneni Oldu!

Ayşe Aslıhan

Erşan Kuneri, son günlerde en çok izlenen ve en çok konuşulan yapımlardan biri. Yayınlandığı ilk ayda zirveye de demir atmıştı. Müjdeli haber geldi! “Erşan Kuneri”, Netflix’in Türkiye’de en çok izlenen yerli içeriği oldu.

Haftalarca konuşulan ve Netflix’in Top 10 listelerinden inmeyen diziden müjdeli haber geldi.  En çok izlenen içeriğimiz, 2. sezonunda yepyeni hikayesiyle izleyiciyle buluşacak.

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği dizi başarılara imza atmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde; Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak var. Erşan Kuneri 2023’te yeni sezonuyla ve yepyeni hikayesiyle kaldığı yerden devam edecek.

Erşan Kuneri dışında projeler de var!

Yaratıcı dünyası, güçlü kalemi ve sınır tanımayan oyunculuğu ile star, Netflix ortaklığında içerisinde dizi, film ve stand-up projelerinin yer aldığı toplamda 6 projeye imza atacak.

Bununla birlikte, sanatçı ve Netflix, içinde birden fazla formatı bir arada tutan bir anlaşmanın da duyurusunu yaptı. Bu anlaşmaya göre, Erşan Kuneri’nin 2. sezonu dahil olmak üzere toplamda 2 dizi, 2 film ve 2 stand-up projesine imza attı. Anlaşma dahilindeki ilk film olan “Do Not Disturb”un çekimleri sonbaharda başlayacak.

cem yılmaz

Ünlü komedyen, geçtiğimiz yıllarda kendi şirketini açmış fakat aktif olarak devam etmemişti. 2007 senesinde “CMYLMZ Fikir Sanat” adında bir fikir-sanat üretim şirketi kurmuştu. Daha önce de birçok çalışmaya imza atan komedyen, kendi şirketinin de sahibi oldu.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam