behzat

Beklenen An Geldi: Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi

Ayşe Aslıhan

Behzat Ç. geri dönüyor! Milyonların sevdiği amir, dijital platformda tekrar ekranlarımıza geliyor.

Merakla beklenen dizinin yeni sezon tanıtımı BluTV dizinin twitter hesabından yayınlandı. Tanıtım hızlıca gündem oldu.

Erdal Beşikçioğlu geçtiğimiz günlerde kendisine uzatılan mikrofonlara Behzat Ç’nin çekimlerine yakında başlayacaklarını söylemişti. Fakat başka bilgi vermemişti. Bekleyiş uzun sürmedi. BluTV, yeni sezonun ilk tanıtımını paylaştı. Ayrıca Dizi, ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ismiyle dönüyor.

Dizi, Türkiye televizyonları için alışılmışın dışında kalan çizgisiyle kısa sürede kendi hayran kitlesini yaratmıştı. 2010-2013 yıllarında Star TV’de izlemiştik. Ardından 2019’da dijital platform BluTV’de 4’üncü sezonuyla izleyicisiyle buluşmuştu.

Aynı yılın sonunda platform yeni bir sezonun olmayacağını duyurmuştu. Diziye adını veren başrol karakterini canlandıran Beşikçioğlu, kadrodan çıkmıştı. Bu nedenle dizinin sona erdiği konuşulmuştu.

Beşikçioğlu bir mekan çıkışı magazin muhabirlerinin “Çekimler ne zaman başlayacak” sorusuna gülümseyerek “Pek yakında” demişti. Bu durum dizinin dönüşünün habercisi olmuştu.

Hangi platformda gösterileceği sorusu da BluTV’nin bugünkü paylaşımıyla cevaplanmış oldu.

“Burası Angara be. İçi dışı bir… Suçu yok, derdi çok. Sen bağır. Bu şehir niye bu karanlık, diye bağır! Burada seni hiç kimse duymaz. Ama bil ki, hiç kimse duymazsa, biz duyarız. Sen şimdi diyeceksin ki, bu zamana kadar neredeydiniz? Haklısın… Cinayetin yalnız adamları bunlar. Sürgün yemişlerdi, döndüler. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi, yakında BluTV’de!”

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam