redbull

Red Bull İstanbul Unlocked Geliyor!

Aygün Akdağ

Red Bull, büyük bir etkinlikle, İstanbulluların gece hayatına bir dokunuş yapmak için geliyor! 1-2 Temmuz tarihlerinde 2 gece sürecek olan etkinlik Mecidiyeköy eski likör fabrikasında olacak.

İçerisinde Klein, Beyond, 360 İstanbul, Fırın, Joker no:19 gibi mekanlarında bulunduğu yaklaşık 10 mekan tek bir adreste toplanacak. Etkinlik, aynı zamanda keyifli ve lezzetli deneyimlere de ev sahipliği yapacak gibi duruyor.

rebull

Etkinliğin asıl amaçlarından biri de markanın yaza özel çıkartacağı Summer Edition Pitaya’nın lansmanı olacak. İki gece boyunca Pita’yı deneyimleyebilirsiniz.

Eğlenceseverler; kulüpler, miksologlar, sahne sanatçıları ve çok daha fazlasını tek çatı altında toplayacak Red Bull İstanbul Unlocked’ı heyecanla bekliyor.

Red Bull’u bilmeyen var mı?

Red Bull, bir enerji içeceği markasıdır. Tayland’daki bir enerji içeceğinin Avrupalı damak tadına uyarlanmasıyla ortaya çıkmıştır. Avusturyalı içecek, aynı marka altında sportif organizasyonlar düzenler. Red Bull, senede 7,5 milyar kutu satışıyla (2019) enerji içecekleri arasında en yüksek pazar payına sahiptir.

Kutu üzerinde de belirtildiği üzere alkolle birlikte karıştırılarak veya beraber tüketilmemesi gerekir. Özellikle çocuklar, 18 yaş altı kişiler, tansiyonu olanlar, diyabetikler, gebe ve emzikli kadınlar, metabolizması kafeine duyarlılara yasaktır. Üretici, ayrıca ürünün günlük 500ml’den fazla tüketilmesini önermemektedir. Ayrıca tüketicinin bu önerilere uymaması durumunda vücutta kalp krizine kadar sorunlara sebep olur.

Avusturya’daki popülerlikleri durmadan yükselirken, satışlarındaki en büyük patlama uluslararası alanda gerçekleşti. İçecekleri ilk kez Almanya tarafından 1994’te onaylandı. 1997 ise Amerika, Avustralya ve Güneydoğu Asya gibi denizaşırı genişleme sürecinden geçti. Japon pazarına ise 2006’da girildi.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam