Drake’den Sürpriz Albüm: Honestly, Nevermind

Ayşe Aslıhan

Drake yeni albümünü yayınladı. Sürpriz albüm olan “Honestly, Nevermind” bugün yayında!

Drake, yeni albümünü sürpriz bir şekilde yayımladı. Yaklaşık 50 dakika süren ve 14 parçadan oluşan albüm heyecan yarattı. Sanatçının Grammy ödüllü bir önceki albümü “Certified Lover Boy”dan 9 ay sonra dinleyicilerle buluştu. 14 parçadan oluşan albümün kapanış parçası “Jimmy Cook” da ‘21 Savage’ albümdeki tek konuk olarak yer alıyor. Albümde; Black Coffee, Gordo, Alex Lustig ve Beau Nox gibi önemli isimler de yer alıyor.

Drake’in yepyeni sürpriz albümü “Honestly, Nevermind” için sürpriz başka bir gelişme daha oldu. Albümle birlikte sanatçıdan uzun ve şiirsel bir açıklama da geldi.

“Zamanı akışına bırakıyorum, bazen alçakgönüllülüğümün uyuşukluğa dönüşmesine izin veriyorum. Vücudumdaki her nefesle çalışıyorum çünkü beni canlı hissettiren nefes değil, çalışmak. Bu gerçekten zararlı bir şey ama işte bu, mükemmeliyetçi zihnim gerçekten umursamıyor. Çünkü kimse 9’da uyuduğumda ve sabah 5’te uyandığımda aklımda ne olduğunu bilmiyor. Bunları kafiyeli söylemedikçe…”

Drake’den Sürpriz Albüm: “Honestly, Nevermind” yayında!

Aubrey Drake Graham, Kanadalı aktör ve müzisyendir. Degrassi: The Next Generation adlı dizide canlandırdığı Jimmy Brooks karakteriyle ün kazandı. Rapçi olarak, Drake sahne adını kullanıyor.

Drake, Şubat 2006’da Room for Improvement adlı ilk mixtape’ini piyasaya sürdü. Bu kayıt, resmî internet sitesinden ve MySpace‘inden elde edilebilir hâle getirildi. Mixtape’in başarısının sonucunda bazı mixtape’ler daha çıkarmaya devam etti.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam