honne

Kapsül Sanat: Honne, 100 Yıl Sonrasına Bir Şarkı Gönderdi!

Ayşe Aslıhan

Honne James Hatcher (yapımcı) ve Andy Clutterbuck’tan (şarkıcı, yapımcı) oluşan, 2014 yılında Londra’da kurulan İngiliz elektronik müzik grubu. Ve Honne, bir ilke imza atarak yıllarca da konuşulacağa benziyor!

Honne grubunun ilk stüdyo albümü Warm on a Cold Night, 22 Temmuz 2016’da yayına girdi. İkinci albümleri Love Me/Love Me Not, 28 Ağustos 2018’de yayınlandı. İkili, daha sonra ilk mixtape No Song Without You‘yu 3 Temmuz 2020’de yayınladı. Bu albümlerde grup dünya çapında birçok ülkede altın, platin ve çoklu platin sertifikaları elde etti. Üçüncü albümleri Let’s Just Say the World Ended a Week from Now, What Do You Do?, 22 Ekim 2021’de yayınlandı. Fakat bu albümde bir şarkının bir özelliği vardı!

Honne grubundan adeta kapsül şarkı!

HONNE grubu, bir not bırakarak geleceğe şarkı göndermiş oldu. “Let’s Just Say The World Ended A Week From Now, What You Do You Do?’ yayınladık ve bu albümden yayınlanmamış bir şarkıyı dijital kasaya kilitlemeye karar verdik. Kasa 22.10.2121’de açılacak. Eğer 100 yıl sonra hala web siteleri varsa! Biz gittikten çok sonra gelecek neslin bunu bulmasını ve ona değer vermesini umuyoruz. Sizi seviyoruz. Bize verdiğin hayat için teşekkür ederiz.”

Geri sayım ve nihai parça gösterimi için; https://www.hellohonne.com/isanybodyoutthere/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eğer siz 100 yıl sonrasına olan bir şarkıyı göndermek isteseydiniz, bu ne olurdu?

Çağrı Menteş on Twitter: "Bırakında yaşayalım = Let's live in Bırakın Bırakın da yaşayalım = Let us live https://t.co/Fzfwdx05lJ" / Twitter

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam