Ted

How I Met Your Mother’ın Ted’i Bir Tekli Yayınladı!

Ayşe Aslıhan

How I Met Your Mother”, ”Hunters” ve ”Liberal” ile büyük bir üne kavuşan, sempatik ve başarılı oyuncu Josh Radnor, müzisyen kimliği ile ilk solo çıkışını 16 Nisan’da çıkaracağını duyurdu. Yayınlayacağı EP öncesi de ilk teklisini YouTube kanalından paylaşan oyuncu, sevenlerini şaşırttı!

Geçtiğimiz yıl Radnor, eski Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 2 saatlik konuşmasından 6 dakika boyunca önceki görüntüde neden rampaya bir nevi ayaklarını zeminden kaldırmayarak ve sürünerek indiğini anlatmıştı: Ama bir şarkıyla!

Sosyal medya üzerinden de birçok kişi tarafından tiye alınan konuşma, How I Met Your Mother dizisinde Ted Mozby‘ye hayat veren aktör ve müzisyen Josh Radnor, şarkı haline gertirmişti.

​Twitter üzerinden “Trump’ın Tulsa mitinginin delice olan rampa konuşmasını şarkıya dönüştürdüm. İyi bir güfte yazarı değil,” ifadelerini kullanmıştı.

Trump, rampa ilgili konuşmasında, giydiği ayakkabılar ve sıcaktan dolayı rahatça inemediğini belirterek “Neredeyse 600 defa selam verdim. Büyük bir konuşma yaptım. Diğer konuşmaları da hazırladım. Piştim, kek gibi piştim.Generale dedim ki, ‘popumun üstüne düşmeden o rampayı inmemin imkanı yok,” demişti.

How I Met Your Mother dizisiyle tanıdığımız Josh Radnor, yani nam-ı diğer Ted; şimdi gerçek anlamıyla kendi EP albümünü ve şarkısını yayınladı!

Rolling Stone‘a yaptığı açıklamada “Alçak bir noktada ‘The High Road’u yazdım” dedi. “Birine karşı büyük bir kızgınlık içinde kaldım ve onu geçemedim. Şarkı, gerçek anlamda affetmenin ne kadar zor olabileceğiyle ilgili.”

EP’den önce ise kendi YouTube hesabından ”The High Road” isimli şarkısını yayınladı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam