simge pınar

Simge Pınar’dan Yeni Şarkı: Yalnızlık Cesaret İster

Ayşe Aslıhan

Simge Pınar yepyeni bir şarkı yayınladı. “Yalnızlık Cesaret İster” isimli şarkısı, Universal Müzik Türkiye etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında!

Bu şarkı, geçtiğimiz aylarda paylaştığı “Cevap”, “Kendim Olmalıyım” ve “Ay” isimli şarkılarından sonra geldi. Pınar’ın “Yalnızlık Cesaret İster” isimli yeni şarkısı güçlü klavye ve gitar eşliğiyle enerjik bir rock şarkısı oldu.

Yalnızlığa övgü niteliğindeki sözlerini Pınar ve Doğacan Dilcun Doğan yazdı. Şarkının bestesi Pınar’a, prodüktörlük görevi ise Efe Demiral’a ait.

Mart ayında yayımlayacağı ikinci albümü “Sevgideğer”in sevenlerine duyurusunu yaptı. Bu şarkı, başarılı sanatçının albümünden önce paylaştığı son single olma özelliği de taşıyor.

Simge Pınar’dan “Yalnızlık Cesaret İster”, şimdi, tüm dijital müzik platformlarında! 

 

Simge Pınar kimdir?

1991 yılında İstanbul’da doğan genç müzisyenin müziğe olan ilgisi ve yeteneği çocukluktan… İlkokul ve lise eğitiminden sonra Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde son sınıfta okurken, o dönemde Gümüşlük Akademisi’nde Harun Tekin‘in gerçekleştirdiği atölyede çalışmaya başladı.

İşinin son gününde cesaretini toplayarak bir şarkısını dinletti ve Harun Tekin’in “Sen müzik yapmalısın!” demesi ve o andan itibaren arkasında durması ile müzik kariyerine adım attı.

Kurumsal bir işte çalışmasına rağmen tamamen sevdiği iş olan müzikle ilgilenmek için işi bırakmasının ardından, özellikle Sofar Istanbul’daki performansıyla adından çokça söz ettiren pamuk şekeri sesli Simge Pınar; ilk teklisi ‘Biz Hep Aynı’yı yaz aylarında piyasaya sürdü.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam