Sibel Film

Sibel Filminden Fragman Yayınlandı

Ayşe Aslıhan

Sibel FilmAdana Film Festivali‘nde En İyi Film ödülünü alan ve vizyonda izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Sibel filminin fragmanı yayınlandı.

Dünya prömiyerini Locarno Film Festivali‘nde yaptıktan sonra, otuzdan fazla uluslararası festival gezen Sibel’in fragmanı yayınlandı. Çok yakında vizyona girecek olan Sibel, 4 Aralık akşamı Gezici Festival‘de Ankara’daki izleyicilerle ilk defa buluştu. Gösterimin ardından Damla Sönmez, seyircilerden gelen soruları yanıtladı. Sibel‘in festival yolculuğu devam ediyor.

London Film Week‘in ana yarışmasında yer alan Sibel, 6 Aralık’ta Damla Sönmez’in katılımıyla İngiltere prömiyerini yaptı. Sibel, İstanbul prömiyerini ise İstanbul Modern’de devam eden “Biz de Varız!” seçkisinde 15 Aralık’ta gerçekleştirecek.

FİLM HAKKINDA

Kuşköy’de yaşayan ve ıslık diliyle konuşan 25 yaşındaki Sibel’in, ormanda bir yabancıyla karşılaşmasının ardından yaşadığı değişimi anlatan Sibel, Çağla Zencirci ve Guillaume Giovanetti’nin üçüncü uzun metrajı. Filmdeki performansıyla 25. Uluslararası Adana Film Festivali’nde ve 55. Ulusal Yarışma’da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Damla Sönmez’e, Emin Gürsoy, Erkan Kolçak Köstendil, Elit İşcan, Meral Çetinkaya ve Gülçin Kültür Şahin eşlik ediyor.





Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam