Bırak İçeri Gireyim

Dehşet Verici Bir Hikaye: Bırak İçeri Gireyim

Ayşe Aslıhan

Kült korku filmi Let the Right One In‘in sahne uyarlaması Bırak İçeri Gireyim, 5 Şubat’ta Zorlu PSM’de seyirciyle buluşacak.

Bırak İçeri Gireyim

Ajvide Lindqvist’in çok satan romanınından yönetmen Tomas Alfredson tarafından sinemaya uyarlanan Let the Right One In, Zorlu PSM ve DOT işbirliğiyle, Bırak İçeri Gireyim ismiyle tiyatro sahnesine taşınıyor. İlk olarak Jack Thorne tarafından Londra’da Royal Court Theatre için sahneye uyarlanan oyunun yerli versiyonunun yönetmenliğini Murat Daltaban yapıyor.

Bırak İçeri Gireyim

Melisa Kesmez‘in Türkçe’ye çevirdiği Bırak İçeri Gireyim, öteki olmanın ağırlığını farklı biçimlerde taşıyan iki çocuk Oscar ve Elias’ın hikayesini konu alıyor. Peş peşe yaşanan gizemli çocuk cinayetlerinin gölgesinde kalmış bir banliyö mahallesinde, dehşet verici ve dokunaklı bir ilk aşk hikayesinin sunulduğu oyunda, Atakan Akarsu, Begüm Akkaya, Selçuk Borak, Baran Can Eraslan, Uygar Özçelik, Meriç Rakalar, Şirin Kılavuz Sevinç, Tan Temel, Umutcan Ütebay rol alıyor.

Bırak İçeri Gireyim

Bırak İçeri Gireyim‘in prömiyeri, 5 Şubat akşamı Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde yapılacak. 2008 yapımı Let The Right One In eleştirmenler tarafından yılın en iyi filmlerinden biri olarak gösterilmiş ve çeşitli festivallerden birçok ödül kazanmıştı.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam