Bozcaada Caz Festivali

Bozcaada Caz Festivali 2019 Takvimi Açıklandı

Ayşe Aslıhan

Bozcaada Caz Festivali 2019 takvimi belli oldu. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Bozcaada Caz Festivali, 19-20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde gerçekleşecek.

Bozcaada Caz Festivali, bu sene yeniden müziğe ve sanata dair pek çok şeyle karşılaşılacak bir festival deneyimi yaşatacak. Açık hava enerjisiyle caz ve doğaçlama müziğini buluşturan Bozcaada Caz Festivali, ilk iki senesinde gördüğü ilginin heyecanıyla üçüncü yılına hazırlanıyor.

Bozcaada Caz Festivali

Bugüne kadar cazın ustalarını, genç yetenekleri, farklı disiplinlerden müzisyenleri aynı sahnede gördüğümüz ve festival için hazırlanan özel projelerle dikkat çeken Bozcaada Caz Festivali’nin, caz ve doğaçlama müziğini çevreleyerek farklı türleri de kapsayan 2019 programı yakında açıklanacak.

AVANTAJLI BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

Festival, gastronomi etkinlikleri, çocuk atölyeleri, beden odaklı atölyeler, Bozcaada keşif rotaları, tadım etkinlikleri ve sosyal projeler gibi etkinliklerle de misafirlerini ağırlayacak.

Festivalin “Avantajlı Dönem” biletleri, 9 Ocak Çarşamba gününden itibaren Biletix üzerinden satışa açılacak.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam