Jason Statham

Jason Statham’lı Wrath Of Man’den Fragman Yayınlandı

Ayşe Aslıhan

Guy Ritchie’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Jason Statham’ın başrolünde yer aldığı Wrath of Man filminden ilk fragman geldi. Aksiyon türünde izleyeceğimiz film ikiliyi yeniden bir araya getiriyor!

İkili daha önce Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch ve Revolver’da birlikte çalışmışlardı. ABD’de 23 Nisan’da izleyiciyle buluşması planlanan, ancak pandemi nedeniyle Mayıs ayında ertelenen filmin Türkiye vizyon tarihi şu an için belirsizliğini koruyor.

Son olarak 2019 yapımı The Gentlemen filmiyle sinemalara konuk olan Guy Ritchie, önümüzdeki dönemde üst üste çektiği filmlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir yandan çekimlerinin bir bölümü Türkiye’de gerçekleşen Five Eyes filmi üzerinde çalışan Ritchie’nin prodüksiyonu tamamlanan Wrath of Man filmi bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. Amerika’da mayıs ayında vizyona girecek olan film için tanıtım çalışmalarına başlayan MGM, filmden ilk fragmanı yayınladı.

Filmin konusu 2004 yapımı Fransız filmi Le Convoyeur’ün hikâyesine dayanıyor. İntikam odaklı bir anlatıya sahip olan film oldukça sürükleyici. Los Angeles ve çevresine her hafta yüz milyonlarca dolar parayla dolu zırhlı kamyonetleri taşımakla görevli H isimli karakterin çevresinde şekilleniyor. Bu karakteri ise, Jason Statham canlandırıyor. Aslında göründüğünden daha gizemli bir hayata sahip olan H’in, gizli tuttuğu ve kendisine göre kutsal olan asıl amacını gerçekleştirme çabası ekranlara, yüksek seviyedeki aksiyon hissiyle bir araya gelerek yansıyor. Filmin Guy Ritchie tarafından kaleme alınan senaryosu, Nicolas Boukhrief imzalı Le Convoyeur filminden uyarlandı.

Wrath of Man fragmanı yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam