tuğkan

Tuğkan ve “Seni Çok Özlüyorum” Teklisi Spotify’da!

Aygün Akdağ

Üçüncü yeniler olarak adlandırdığımız sanatçıların arasında olan başarılı sanatçı Tuğkan yeni single’ı ile karşımızda! Kendisini daha çok başarılı cover parçalarla gördüğümüz Tuğkan, “Seni Çok Özlüyorum” dedi.

Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkıda Tuğkan’a akustik gitarda Furkan Karadeniz eşlik etti. Kaydı Erekli/Tunç stüdyolarında sağlanan şarkının mix ve masteringi Mert Kasap tarafından yapıldı.

Şarkı, geçtiğimiz sene paylaşılan YouTube video kaydıyla da yine çok dinlenmişti!

Tuğkan kimdir?

Tuğkan

17 Ocak 1996 tarihinde Sakarya’da doğup büyüyen Tuğkan, çocukluk yıllarından beri müzikle iç içeydi. Henüz iki yaşındayken bütün oyuncaklarını enstrümanlardan seçmeye başladı. Küçüklüğünde en sevdiği eşya evdeki kaset çalardı.

Anaokulundan itibaren eğitim hayatında katıldığı tüm tören, balo ve organizasyonlarda sahnedeydi. Daha ilkokul yıllarında il genelinde düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında aldığı derecelerle yazarlık kabiliyeti de tescillendi.

Aktif olarak yaptığı futbol sporu ile çocukluğu boyunca futbolcu olma hayali kuran Tuğkan, yaşadığı bir sakatlık sonucu futbola ara vermek zorunda kaldığı günlerde evde gitar çalmayı öğrendi ve ilk bestelerini o dönem yapmaya başladı, henüz 15 yaşındaydı.

2016 yılında amatör çalışmalarını sosyal medya üzerinden paylaşmaya başladı ve 3 yıl gibi bir sürede YouTube‘da 300 bine yakın aboneye sahip oldu. Kendisine ait 80’den fazla bestesi bulunan Tuğkan’ın, 2017-2019 arası toplam 4 Single ve 1 EP albümü yayınlandı.

Şarkılarında samimi sözlerinin yanı sıra akılda kalan melodileriyle de dikkat çeken Tuğkan, dinleyicilerini şu sıralar hazırlandığı albüm çalışmalarıyla mutlu etmeyi planlıyor!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam