emre fel

Emre Fel’den Yeni Şarkı: Alem Alem İçinde

Ayşe Aslıhan

Yeni Anadolu ismini verdiği tarzı ile beğeni kazanan Emre Fel’in yeni şarkısı klibiyle birlikte geldi. DMC etiketiyle beraber sözü ve müziği Fel’e ait olan şarkı “Âlem Âlem İçinde” yayında!

“Âlem Âlem İçinde” oldukça başarılı bir şarkı. Fel’in diğer şarkılarına nazaran türkü düzeninde sözleriyle listelerimizde yerini alıyor. Müziği ise reggae müzik tadında. Sözler bize toplumsal ve çözülemeyen sorunları anlatıyor. Bu sorunlara karşı eli kolu bağlı oturmaktan başka yapılacak bir şeyin kalmaması halini söylüyor. Bu durum sonucunda bir nedene güvenebilme duyusunda nükseden çöküntüden bahsediyor.

“Her gün ayrı dert bin başa
Binbir alim derde koşar 
Dert Mecnun ki çare boşa
Bitmez aman bu kavga
Zaman zaman şaşarlar ( azarlar ) 
Alem alem içinde
Cahil çapkın gezenler
Bağlanma gönül bağlanma 
Aman kuyunu kazarlar 
Sen bu hayale aldanma!”

Beste ve aranje ise oldukça keyifli ve hareketli. Davul dokunuşları, klavye ve bas ile ile bu derin sözlere hareketli bir sound kazandırıyor. Bunun sonucunda ağlanacak hale gülme durumu ortaya çıkıyor.

Emre Fel’den Alem Alem İçinde,
şimdi tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Emre Fel kimdir?

Yeni Anadolu” ismini verdiği, 5 şarkıdan oluşan bir albümle sektöre giriş yaptı. Yaptığı tarzda Eski Anadolu Rock sanatçılarının izine rastladığımız için, bu isim bizi hiç şaşırtmadı!

Yeni Anadolu Projesi’ne inanan Fel, Türkiye’de “çok başarılı” olarak nitelendirdiğimiz sanatçılardan biri olmak yolunda ilerliyor.

Karma Tavsiyesi: Eskiyi Yeniye Taşıyan Ses, Emre Fel

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam