Thor-4-Love-And-Thunder-Release-Date-Cast

Thor: Love and Thunder’ın Çekimleri Başlıyor

Suna Simge Çakmak

Thor serisinin dördüncü filmi Thor: Love and Thunder’ın çekim hazırlıklarına başladı!

Chris Hemsworth‘ün baş rolde yer aldığı filmin kadrosuna Christian Bale de dahil olmuştu. Filmin yönetmeni Taika Waititi, “Bu film en büyük Thor olacak” yorumunda bulundu.

Chris Hemsworth’ün baş rolde yer aldığı ve kötü adam karakterini Christian Bale’in oynayacağı Thor: Love and Thunder’ın çekim hazırlıkları başladı. Heyecanla beklenen filmle ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmazken, filmin oyuncularından Natalie Portman, Serena Williams ile yaptığı canlı yayında dördüncü filmin çekimlerine 2021 yılının başında Avustralya’da başlayacağını belirtti.

Bilindiği üzere Marvel şimdiye kadar hiçbir süper kahraman için 4 solo film çekmedi. Captain America, Iron Man ve Thor gibi öne çıkan karakterlerin ise 3’er solo filmi bulunuyordu. Lakin 2022’de gelecek olan yeni Thor filmi ile Marvel evreninde bir ilk yaşanacak!

Yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Taika Waititi, senaryo ile ilgili detayları açıklayarak yaklaşık bir yıldır senaryo üzerinde çalıştıklarını ve şimdiye kadar ortaya çıkan senaryonun çılgınca ve romantik olduğunu söyledi.

Natalie Portman’ın hayat verdiği Jane Foster karakteri, Thor: Love and Thunder’da, “The Mighty Thor” yani kadın Thor’a dönüşecek.

.Yönetmen Taika Waititi, dördüncü filmle ilgili “Bu film en büyük Thor olacak. Ragnarok’tan da daha büyük bir yapım olmasa beni kesmezdi zaten, gerisini siz düşünün.” diyerek Thor hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

Filmin 11 Şubat 2022 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Elbette o zamana kadar yeni bir salgın daha olmazsa. Benzer bir durum olması halinde ise Thor’un vizyon tarihi 2023’e sarkabilir.

Bekleyip göreceğiz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam