yarına tek bilet

Netflix’in İlk Orijinal Türk Filmi: Yarına Tek Bilet

Suna Simge Çakmak

Dizi ve film konusunda dünyanın önde gelen platformlarından biri olan Netflix, yeni bir Türk filmi ile karşımızda! Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger‘in baş rollerini paylaştığı film “Yarına Tek Bilet”, 19 Haziran’da izleyicisi ile buluşacak.

Netflix, yeni orijinal Türk yapımı filmi ile karşımızda! “Yarına Tek Bilet” isimli film için hepimiz hatırlatıcılarımızı kurduk, bekliyoruz.

Atiye dizisinin yönetmenliğini de üstlenen Ozan Açıktan, yine izleyicileri meraklandıracak bir projeye imza attı ve efsane bir ikili ortaya çıkarttı: Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger.

Yarına Tek Bilet’in konusu nedir?

Yarına Tek Bilet“, Ankara’dan İzmir’e gerçekleşen yolculukla başlayan serüvenin hikayesi aslında… Olaylar, iki yabancı insanın aynı vagonda kesişmesi ile başlıyor. Yolculuk sırasında tanışan ve birbirlerinden oldukça farklı kişilik ve karaktere sahip olan iki yabancı, başlarda sürekli olarak atışsa da birbirlerini tanıdıkça aralarında farklı bir bağ ve çekim gücü oluşuyor. Hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyen ikili, birlikte vakit geçirdikçe kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlıyorlar.

Fragmanı yayınlanan flimde esrarengiz ve beklenmedik olaylar da var… Romantik dram filmleri arasında yer alan bu filmde, Akdülger’in canlandırdığı Ali karakteri ile Deniz’in canlandırdığı Leyla karakteri bir vagonda 14 saat boyunca seyahat ediyorlar. Ali’nin eski kız arkadaşının düğününü basma fikri ilk başlarda mantıklı geliyor… Ancak zaman ilerledikçe ikili arasında çok daha farklı duygular kendisini gösteriyor.

Şimdiden büyük ilgi uyandıran “Yarına Tek Bilet” tüm dünyayla aynı anda 19 Haziran’da Netflix’te yayına girecek.

Kırmızı bir gözlük, iki kitap ve birçok hayal ile yola çıkan ikilimiz, ileride onları nasıl bir aşkın beklediğinden habersiz…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam