On My Block

Netflix Fırtınası İçinde Kaçırdığımız 8 Dizi

Aygün Akdağ

Dünyayı kasıp kavuran bir Netflix fırtınası var! Ve bu Netflix fırtınası içinde kaybolup giden, belki de kaçırdığımız; Netflix dünyasının en güzel dizileri arasına girebilecek dizilerde bulunuyor…

Denk geldiğiniz ve es geçtiğiniz yahut hiç duymadığınız fakat yine de izlediğinizde “iyi ki” diyebileceğiniz Netflix dizilerini sizler için listeledik.

Black Earth Rising 

Londra’dan Paris’e, oradan da Ruanda’ya uzanan öyküsüyle Black Earth Rising, bir kadının gizli geçmişini açıklığa kavuşturmak için yaptığı ısrarlı araştırmalarla ilgili son derece kişisel yolculuğunu anlatıyor. 

Delhi Crime

Delhi Crime

Delhi Crime, 2012 yılındaki Delhi toplu tecavüz olayını anlatıyor…

Hinterland

Hinterland

Aberystwhty’de 4 kişiden oluşan bir ekibin başına gelen Tom Mathias, ilk iş gününde kendisini bir cinayet davasının içinde buluyor. Tom Mathias karakterini Poldark dizisinden hatırladığımız ve birçok yerel serinin oyuncu kadrosunda yer almış olan Richard Harrington canlandırıyor…

Glitch

Glitch

Mezarlıkta olağanüstü bir hareketlilik beliriyor ve bazı mezarlar yarılarak içinden çamura bulanmış ve çıplak haldeki insanlar çıkmaya başlıyor! Dizide, polis ve doktorun yardımlarıyla bu mucizevi diriliş olayına ışık tutulmaya çalışılıyor.

The IT Crowd

The IT Crowd

Bir şirketin bilgi işlem departmanında çalışan Roy, Moss ve Jen‘in başından geçen olaylar anlatılmakta. Şirketin unutulmaya yüz tutmuş, sadece işleri düştüğünde insanların uğradığı bir departmanı olan bilgi işlemde çalışan Roy ve Moss bilgisayar delisi iki arkadaştır.

The Curious Creations of Christine McConnell

The Curious Creations of Christine McConnell

Aşırı yetenekli bir pastacı ve sanatçı olan Christine McConnell; evini akıldan çıkmayan şekerlemeler, ürkütücü el işleri ve çok uygunsuz yaratıklarla doldurur.

Derry Girls 

Derry Girls

1990’larda Kuzey İrlanda’da yaşanan siyasi çatışmaların ortasında, beş lise öğrencisi evrensel ergenlik sorunlarıyla başa çıkmaya çalışıyor.

On My Block

On My Block

Los Angeles’ın güneyindeki yoksul bir kenar mahallede yaşayan dört yakın gencin başından geçenleri anlatmakta… Her biri hayattaki yerini bulmaya çalışan bu dört genç arkadaş, liseye başlamalarıyla beraber büyük bir sınavın içerisine giriyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam