Most Beautiful Thing

İzlenmelerine Göre Netflix’in En İyi Aşk Dizileri

Aygün Akdağ

Eğer romantik dizilerin tutkunuysanız ve başarılı bir yapıt izlemek istiyorsanız, sizi Netflix platformuna davet edelim! Yeni ve eski fark etmeksizin harika aşk dizilerine ev sahipliği yapan platformda, siz de güzel zaman geçirebilirsiniz. En iyi aşk dizileri acaba hangileri? Gelin, birlikte izleyelim!

1- You

Bu zamana kadar aşk dizileri konusunda en iyi puanı alan You, 2019 yılında damga vuran dizilerden biriydi. Hem gerilim, hem de aşk konularını içerisinde barındıran dizi izleyicilerine heyecanı ve romantik anları aynı anda yaşatıyordu. New York’un en büyük kitapçısında yönetici olarak çalışan Joe, bir gün işyerine gelen Beck’e tutkuyla aşık olur. Yazar olan Beck, kitapçıya girer girmez artık takıntılı bir aşığın pençesindedir ve istese de geri dönemez.

2- Love

love

İçinizi ısıtacak türden bir yapım olan Love, Mickey ve Gus’un yavaş yavaş başlayan aşkını anlatıyor. İlk başlarda tıpkı iki dost gibi görünen ikili, yavaş yavaş artık duygularının esiri olmaya başlarlar. Birbirlerine duygu beslediklerinin farkına varan çift, çok eğlenceli bir aşk yoluna giriş yaparlar ve ilişkide nokta atışı yapılacak hikayeyi yaşamaya başlarlar.

3- Aşk 101

Netflix platformunda bir aşk dizisi olarak yer edinen Aşk 101, aynı zamanda Türk yapımı bir dizidir. Çıkış yaptığı andan itibaren gerçekten büyük ses getiren dizi, 1998 senesini anlatıyor. Bir okulda bulunan bir grup genç, en sevdiği öğretmenlerini okulda tutabilmek için amansız bir mücadeleye katılıyorlar. Diğer insanlar tarafından dışlanan bu öğrenci grubu, öğretmenlerinin okuldan gitmemesi için onu okulun basketbol koçuna aşık etmeye çalışıyorlar.

4- The Innocents

 The Innocents

Soluksuz bir şekilde takip edeceğiniz The Innocents, ergenlik dönemindeki iki aşığın hikayesini anlatıyor. Birbirlerine büyük bir tutkuyla aşık olan Harry ve June, diğer yandan da ailelerinin baskısından bıkıyor. Bu nedenle son çareyi evden kaçmakta bulan ikilinin başına gelen olaylarla beraber, iki genç kendilerindeki özel güçleri keşfetmeye başlıyor. Ailelerinin kendilerinden sakladıkları güçleri keşfeden gençler, artık birbirlerine güvenemiyor ve büyük aşk kırılma noktasına kadar geliyor.

5- Friends From Collage

Friends From Collage

Harvard’dan mezun olan öğrenci grubu, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden bir araya geliyor. Lisa, Ethan, Sam, Nick, Marienne ve Max yıllar sonra bir araya gelse de birbirlerine çok düşkünlerdir. Arkadaşlık seviyelerini daima ön planda tutmayı hedefleyen grup, ara sıra bazı aşk konularına da ağırlık veriyor. Yani büyük bir arkadaş grubunun içerisine yaşanan romantik haller…

6- Most Beautiful Thing

Most Beautiful Thing

Kocasının restoran açma hayalini göz önünde bulundurarak onun için mücadele eden Maria, Rio De Janerio’ya doğru yola çıkar. Gittiği yerde kocasının hayalini gerçekleştirmek için çalışmak isteyen Maria, kısa süre sonra kocası tarafından terk edildiğini öğrenir. Bu süreçte de bir çöküş dönemi yaşayan genç kadın aradan çok geçmeden ayağa kalkar ve kendi evini bossa nova kulübüne çevirir. Kısa süre sonra kendisine 3 arkadaş edinen ve grubu 4 kişi yapan Maria’nın hikayesi!

BONUS: Eğer dilerseniz, yeni nesil plaza aşklarının işlendiği TV dizilerini de seyredebilirsiniz tabii.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam