FoxCrime - 9-1-1

9-1-1 Dizisi 3. Sezonuyla Geliyor!

Ayşe Aslıhan

“9-1-1” 3. sezonuyla 13 Ocak’tan itibaren hafta içi her gün saat 22.20’de Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneğiyle ekranlarda olacak.

9-1-1 3. sezonuyla ekranlara geliyor! Dizi, insanların hayatını kurtarmak için kendi hayatlarını tehlikeye atan, acil durumlarda ilk müdahaleyi yapan polis, sağlık görevlileri ve itfaiyecilerin risk dolu hayatlarını konu alıyor.

Dizide, her ekibin belli bazı temsilcileri görevleri gereği çağrılara kulak vererek harekete geçiyorlar ve biz de onları işleri üzerinde izliyoruz. Diğer yandan elbette bu karakterlerin özel hayatları ve kendi aralarındaki ilişki de ekrana geliyor. Dizi biraz tahmin de edilebileceği üzere bölümlük hikayeler üzerine kurulu bir drama dizisi. Zaten daha ilk bölümden dört-beş tane vakayı izleme fırsatımız oluyor bile. Üstelik bazılarında şartlar gerektirdiği için birlikte çalışmaları gerekebiliyor, dolayısıyla yolları da kesişiyor.

“9-1-1” 3.sezonuyla 13 Ocak’tan itibaren hafta içi her gün saat 22.20’de Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneğiyle FOXCRIME ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

2018 yılının başında yayın hayatına başlayan dizi, tipik bir Amerikan dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Academy ve Emmy Ödülü adayı ve Golden Globe ödüllü Angela Bassett‘in başrolünde olduğu dizinin yaratıcıları ise Ryan Murphy ve Brad Falchuk.

Dünyanın en sevilen suç ve polisiye dizilerinden biri olan 9-1-1, FOXCRIME‘da; D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izlenebiliyor.

İşte 9-1-1 dizisinin 3. sezon fragmanı!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam