tek sezonluk

Tek Sezonda Dolu Dolu Hikayeler Anlatan Diziler

Aygün Akdağ

Bazı diziler vardır, 15 sezon izlesek bile hiçbir şey anlamayız. Bazı diziler var ki, tek sezonunda bile bizlere onlarca şey katar! Bu yazımızda sizlere tek sezonda mest eden dizileri listeledik.

Dollface

Dizi, uzun süreli birlikteliklerinin ardından sevgilisi tarafından terk edilen genç bir kadının hikayesini konu ediniyor. Hayatına yeni bir yön vermeye çalışan genç kadın, öncelikle geçmişte bıraktığı dostlukları yeniden kurmaya ve kadınların dünyasına geri dönmeye çalışıyor…

Hunters

Al Pacino, Logan Lerman, Josh Radnor gibi isimlerin yer aldığı dizi, 1970’li yılların ABD’sinde geçiyor. Üniversiteden mezun olup büyükannesi ile birlikte yaşamak için New York’a giden Jonah, bir gün eve geldiğinde büyükannesini ölü olarak buluyor. Polislerin kanıt olmadığı için bir şey yapmaması üzerine olayları kendisi çözmeye karar veriyor.

Jett

Dizi, cezaevinden yeni çıkan birinci sınıf hırsız Daisy “Jett” Kowalski’nin maceralarını konu alıyor. Kendini yeniden suç dünyasının içinde bulan Jett, yeteneklerini yeraltı dünyasının en tehlikeli ve garip suçluları için kullanmak zorunda kalıyor!

Dispatches from Elsewhere

Şans eseri bir araya gelen ve büyük bir gizemi çözmeye çalışan insanların yaşamı… Hayatın içinde gizlenen bir sırrı bulmaya çalışan insanlar, bir süre sonra araştırdıkları gizemin düşündüklerinden daha karmaşık olduğunu fark ediyorlar!

Stateless

Birkaç yabancı, kendilerini Avustralya çölünün ortasında bir göç kampında buluyor. Bir Afgan mülteci, bir bürokrat, bir uçuş görevlisi ve genç bir babadan oluşan bu grubun her biri farklı nedenlerle buraya gelmiş olsalar da hepsinin tek bir amacı var… Bu yolculuk, hepsinin dünyaya bakış açısını değiştiriyor!

Zoey’s Extraorfinary Playlist

Zoey, bilgisayar programcısı genç bir kadın. Babası nörolojik bir hastalıktan muzdarip olan Zoey, birkaç gün boyunca geçmeyen bir baş ağrısı yaşadıktan sonra MRI taramasına girmeye karar veriyor. Taramaya giren Zoey’i bu sırada pop müzik dinletiliyor… Pop müzik dinlemekten hiç hoşlanmayan Zoey, kendisine dinlettirilen müzikten kurtulmak isterken, deprem oluyor.

BONUS: Şahsiyet!

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürürken, bir anda hayatı değişiyor. Kızı yurt dışında, eşi ise yıllar önce vefat etmişken; kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle yaşlı adam alt üst oluyor. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacağını fark eden Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark ediyor!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam