Sıkı Tutunun: Haftanın Yeni Film Ve Dizileri!

Onur Şafak Yücel

Acısıyla, tatlısıyla bir bayramı daha geride bırakmanın verdiği tatlı hüznü yaşıyoruz. Bayram bitse de muhabbetleri devam ediyor… Aile dedikoduları, yaşanan olayların kritikleri ve hala tatilini sürdürenlerimiz var. Zaman bu denli akarken biz de kaçıranlar için bu hafta başlayacak yeni dizi ve filmleri listeleyelim dedik!

Yumruk Gibi

Netflix, uzak doğu sinema ve dizilerine çok fazla önem veriyor.  İşte uzak doğu semalarından yükselen bir yapım, Yumruk Gibi! Dizinin yayın tarihiyse 13 Temmuz!

Oldukça iddialı olan yapımın konusu şu şekilde: Netflix’in gerçek bir hikayeden uyarlanan Tayland yapımı yeni mini dizisi Hurts Like Hell, yasadışı kumardan şikeye kadar, bir dönem saygı duyulan Muay Thai sporunun arkasındaki yer altı dünyasını konu almakta. Dizide Tayland sinemasının ünlü isimleri buluşuyor. Hayatta kalanın gerçek kazanan olduğu sloganıyla yola çıkan dizi, beş ana karakteri üzerinden Tayland boks endüstrisinin gerçeklerini sunmakta.

 

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye

Sevilen Animasyon serisi Kung Fu Panda Netflix’de devam filmiyle dönüyor. Sinemalarda oldukça yüksek gişe sayısı yakalayan başarılı animasyon izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayın tarihiyse 13 Temmuz!

Kung Fu Panda serisi Dünya çapında üç filmi de $500 milyon hasılat sınırını aşan bir animasyon serisi. Bu serinin devamı niteliği taşıyan Kung Fu Panda: The Dragon Knight, sevimli savaşçı Po’nun yeni maceralarını konu ediniyor. Po Gizemli iki gelinciğin peşinde adalet arayışı için evinden ayrılıyor. Bu yolculukla İngiliz bir şövalye ile tanışıyor. Bu ikili dünyayı yıkımdan kurtarmak için güçlerini birleştiriyor.

Resident Evil: Biohazard

Sevilen seri Resident Evil‘da Netflix’le dönüyor… Yayın tarihiyse 14 Temmuz.

Resident Evil, 15 yılda 6 filmle birlikte dünya genelinde toplam $1,2 milyar’ın üzerinde hasılat elde etti. Resident Evil film serisinin ikinci dizi uyarlaması Resident Evil: biohazardInfinite Darkness ile aynı hikayeyi içeriyor. Orijinal bir evrende geçmesi de yeni maceraların kapısını açıyor. Ölümcül virüsün küresel bir kıyamete yol açmasından 14 yıl sonrasını anlatıyor.

Alba

Fatmagül’ün suçu ne? Bir döneme damga vuran dizi artık İspanyol izleyicilerin yüreklerini dağlayacak. Yayın tarihi 15 Temmuz olarak duyurulan dizinin konusuysa şu şekilde;

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin İspanya uyarlaması olan Alba, erkek arkadaşının arkadaşları tarafından tecavüze uğrayan Alba’nın adaletini sağlama ve yaşadığı travmayla başa çıkma mücadelesini konu ediniyor. Orijinal olarak İspanya merkezli dijital platform Atresplayer için hazırlanan dizi, mart ayında İspanya’daki ilk TV yayınında 2 milyon seyirci tarafından izlenmişti.

Country Queen

Proje, Netflix‘in ilk Kenya yapımı dizisi olma özelliğini taşıyor. Kenya’nın varoşlarına değinen yapım, Modern Kenya ile varoş Kenya arasında ki çatışmaya değinmekte. 15 Temmuz’da yayınlanacak olan dizi oldukça heyecan uyandırmış durumda.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam