dumbo

Dumbo’dan Yeni Fragman!

gamzeerinc
dumbo görselTim Burton İmzalı Dumbo 2019’da!

Fantastik film denince akla ilk gelen yönetmenlerden biri hiç şüphesiz Tim Burton. Dumbo ise kocaman kulaklarıya çocukluğumuzun unutulmaz koca kulaklı ve sevimli Disney karakteri. Bu ikilinin bir araya gelmesi ve beyaz perdeye uyarlanması oldukça heyecan verici!Bugün yayınlanan yeni fragmanda uyarlama hakkında bir çok fikir verirken, dokunaklı ve yepyeni bir hikayede buluşacağımızın kanıtı.

dumbo 2Dumbo Filminin Oyuncuları ve Konusu Hakkında

Filmde Holt Farrier rolünde başarılı oyuncu Colin Farrell, kızı Milly rolünde Nico Parker ve oğlu Joe rolünde Finley Hobbins‘i izleyeceğiz. Trapez cambazı Colette Marchant’ı Eva Green canlandırırken, Danny DeVito sirkin sahibi Max Medici’yi,V. A. Vandemer’ı ise geçen yılı pek de parlak geçirmeyen bir çok projeden çıkarılan Michael Keaton oynayacak. Sirk sahibi Max, Holt ve çocuklaru Milly ve Joe’ya sirkin yeni üyesinin bakımıyla görevlendirir. Kocaman kulaklarıyla sirke gelenleri güldüren Dumbo’nun uçabildiğini fark ettiklerinde ise pek de parlak olmayan sirkin gidişatını değişecektir. Dreamland adındaki eğlence parkı için Dumbo’yu fırsat gören kötü karakter V.A Vandevere onu kiralar ancak Dreamland’in sırları bu sayede açığa çıkacaktır. Zihnimizdeki Dumbo filmden sonra hangi noktaya gelecek, film neleri değiştirip neleri aynı kılacak hep birlikte  29 Mart 2019’da göreceğiz.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam