Emily in Paris

Netflix Dizisi Emily in Paris Başlıyor!

Aygün Akdağ

Sex and the City ve Younger ile bilinen Darren Star‘ın hazırladığı Emily in Paris geliyor!

Emily in Paris isimli yeni dizi, Netflix ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. İlk sezonu 10 bölüm sürecek dizide; 20’li yaşlarındaki Emily’nin beklenmedik bir iş fırsatı sonrası Paris’e yerleşmesiyle birlikte olanlar anlatılacak. Yepyeni bir şehirde kariyer yolculuğuna başlayan Emily, kültür şoku nedeniyle başta zorlansa da yeni arkadaşlıklar ve aşkı da bulacak.

30 dakikalık bölümler haline yayınlanacak olan dizide, çalıştığı pazarlama ekibine “Amerikan perspektifi” katması beklenen Emily’i zor bir görev bekliyor. Çakışan iki kültür arasında dengede kalmaya çalışırken kurduğu arkadaşlıkların ve romantik ilişkilerinin getirdiği sorunlarla mücadele edecek.

Emily in Paris

Lily Collins’in baş rolünü üstlendiği Emily in Paris‘in kadrosunda Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie ve Arnaud Viard da bulunuyor.

Sex and the City hayranı olan Lily Collins, baş rolünde yer alacağı Emily in Paris’i “rüya projem” olarak tarif ediyor. Darren Star ile çalışma fırsatını yakalamaktan mutluluk duyduğunu belirten Collins, dizinin yapımcılığını da üstleniyor!

HAmerikan gerilim filmi Inheritance’da da baş rol olarak yer alan Lily Collins, BBC’nin Les Misérables isimli mini dizisinde ise Fantine rolünde izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Collins’in set sırasında paylaştığı fotoğraflara bakacak olursak, Emily in Paris konusuyla olduğu kadar stiliyle de ilham verecek bir dizi olmaya aday!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam