The Stand

Stephen King Uyarlaması The Stand’den İlk Tanıtım!

Ayşe Aslıhan

Stephen King romanı uyarlaması, Türkçe’ye “Mahşer” olarak çevrilen The Stand’den ilk fragman geldi!

Ünlü korku yazarı Stephen King’in Türkçe’ye Mahşer olarak çevrilen The Stand adındaki 1978 tarihli romanından uyarlanan 10 bölümlük mini dizi The Stand’in ilk tanıtımı yayınlandı.

Geçirdiğimiz zorlu dönemde izlemeye de oldukça uygun olan dizi; ölümcül bir virüsün kasıp kavurduğu dünyada hayatta kalmayı başaran insanlara odaklanıyor. Dizinin kadrosunda Alexander Skarsgård, James Marsden, Odessa Young, Amber Heard, Nat Wolff, Whoopi Goldberg, Jovan Adepo, Greg Kinnear, Henry Zaga, Katherine McNamara, Owen Teague, Heather Graham, Marilyn Manson ve Brad William Henke gibi isimler yer alıyor.

Sadece 30 saniyeden oluşan ilk kısa teaser, pazar gecesi MTV Video Müzik Ödülleri’nde yayınlandı. Kısa video, Whoopi Goldberg‘i Abagail Ana olarak gösteriyor. Kendisini mısır tarlasındaki Frannie Goldsmith (Odessa Young)’e tanıtıyor ve ona “Beni Hemingfoot Evi’nde görmeye gel.” diyor. Daha sonra, ürkütücü ıssız sokakları, üzücü hastane anları ve hatta biraz doğaüstü sahneleriyle tam bir King uyarlaması izleyeceğimizi hissediyoruz!

Dizinin yapımcılığını CBS Television Studios üstleniyor. Cavell‘in yanı sıra yürütücü yapımcılar Taylor Elmore, Will Weiske, Jimmy Miller, Roy Lee ve Richard P. Rubinstein olacak. Josh Boone, dizinin başlangıç ve son bölümü için yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Yapımcı ekibi Jake Braver, Jill Killington, Owen King, Knate Lee ve Stephen Welke‘ten oluşuyor. “The Stand”, 17 Aralık’ta CBS All Access’te yayınlanacak. Daha sonraki bölümler perşembe günleri haftalık olarak izleyiciyle buluşacak.

İşte ilk teaser!

https://www.youtube.com/watch?v=o2Y0Rtl1owI

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam