Patron

Patron ile PMC Legacy Albümü Yayında

Aygün Akdağ

Türkiye’nin ünlü rap ekiplerinden biri olan PMC Patron ‘un önderliğinde 15 şarkılık bir albümü tüm müzik platformlarına sürdü.

Albümde Patron, Ati242, Bedo, Emboli, FRO ve Pos‘un şarkıları ve düetleri bulunuyor. Albümde yer alan şarkılar ise şu şekilde; Keş, Whatsapp, Nefret, Gecenin Başı, LA vida Loca, Pegasus, Aklımı Kaçırdım, Seni Sevmiyorum, Trap King, Crossfit, Kaparoz, Sil Baştan, Kırgın Adımlar, Propaganda ve Ağla parçalarından oluşuyor.

pmc legacy

Albümde bulunan 2 şarkıyı video klip şeklinde 1 parçayı daha önce paylaşan birini ise albümle kendi kişisel YouTube hesabında paylaşan Patron’un parçaları şöyle…

Patron & FRO – Kırgın Adımlar

Bıraktın gittin yersiz
Yapayım bi tane demlensin
Ben konuşurum sen dinlersin
Tek gülüşüne ruhum teslim
Ah kokunu bi son kez çeksem…

Patron – Seni Sevmiyorum

Sevmiyorum seni sevmiyorum
Boşuna yorulma
İstemiyorum, İstemiyorum
Ne seninle anılmak istiyorum ne de seni tanımak
Ayağıma kısa kalır bulduğum yorgan
Bak umduğum olmaz bu kafa dumur
Bulunduğum ortama kustun ortak
Kurduğun tuzak hep yalan oldu

Patron & Ati242 – WhatsApp

Adım Ati Hallo Merhaba Bebeğim sana bir tane fazla sardım Diğer adım ise Ragnar (Ha) Bir nefesle seninleyiz Valhalla Gece seninleyim saçmalama Getir geri hevesimi kesin kaçmadan Yeşillenir içim Rastafaray Kim o demiş olan aşk yalan? Direk geçelim mi WhatsApp’a Kafamı açamam şimdi sabah sabah Ben,ben sanki Hasan Sabbah gibiyim Kafanı çiçekle taçlayan Hey! WhatsApp’tan yaz Konuşacaklar var Cevaplardan çok Sonuçlardan yaz Sorunlar varsa Hayat karartmam Konuşmam hattan Sana güzel gelir yaşadığım hayat Her track money,alımlı bayan Asap Rocky kadar paraya Ulaşırsam bir gün çıkalım aya Lafı tıkadım ağaya Hasımlar hizada Kaçamadım hiç kanka Aranırım civarda Aromalı bir dalga için Çabala anca sen
Telefon açma Yine de WhatsApp gel!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam