başarcam ulan

Joker “Başarcam Ulan” ile Salladı

Aygün Akdağ

Rap camiasının eskilerinden olan Mete Erpek, nam-ı diğer Joker rap camiasını sarsacak bir parça ile karşımıza çıktı! Şarkının tarzı bir nebze eski albümlerinden biri olan Jokzilla’ya da benzemekte…

Joker, “Başarcam Ulan” isimli yeni şarkısında “bu sistemde Süpermen’im geldiğim yer kyrpton” diyor! Ayrıca klipte de Clark Kent gibi giyinmiş olan Joker, artık bir sonraki şarkısında Clark Kent nasıl Süpermen’e dönüşüyorsa, Joker de JOKZİLLA’ya dönüşecek sanıyoruz.

Video klip şeklinde yayınladığı şarkının sözü Joker’e, müziği Elyasso’ya, düzenlemesi yine sanatçının kendisine ait. Mix & mastering kısmında ise Mirac ve Kadir Süzgün var. Klibin yönetmeni ise sanatçının yetenekli arkadaşı Mert Dan.

Karşınızda, Joker’den “Başarcam Ulan

Ortalıkta yoktum bayağıdır
Yok ortamlarla bir ortak noktam
Çıkmış gibiyim lan morgtan
Siktir ettim her şeyi toptan
Al bunu var ettim yoktan
“Khontkar diss mi?” Yok lan
Yok taktik ve yok plan
Çok orijinal, ben her şeye rağmen
Başar’cam ulan! (Başar’cam ulan!)
Rest çektim, risk aldım,
Tek şansım var zarlar yek gelemez artık kaybetmeyeceğim!
Kazan’cam ulan! (Kazancam ulan!)
Sabretmek, mahvetti
Lanetli miyim bilemiyorum lâkin yakanıza yapıştım artık!
Başar’cam ulan! (Başar’cam ulan!)
Rest çektim, risk aldım
Tek şansım var zarlar yek gelemez artık kaybetmeyeceğim!
Kazan’cam ulan! (Kazan’cam ulan!)
Sabretmek, mahvetti
Lanetli miyim bilemiyorum lâkin yakanıza yapıştım artık, bırakmam!

Joker (Mete Erpekler) kimdir?

O Ses Türkiye’nin 2017 sezonuna damga vuran Mete Erpekler, 1987 yılında Eskişehir’de doğdu. Bir demo yarışmasında ‘‘Mutluluk Tohumları” şarkısı ilk 10’ girmeyi başardı ve İstanbul’da Darp adında bir grup kurdu. Bir süre sessizliğini koruyan Joker, ünlü rapçi Ceza’nın kız kardeşi Ayben ile Microphone Show’u seslendirdi ve bu şarkıya klip çekti. Ceza, Ayben, Fuat, Allame ve Sansar Salvo gibi büyük kitleleri olan isimlerle yakın dostluğu bulunan olan Joker‘in kendisine ait de büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam