Soner Sarıkabadayı’dan Yeni Şarkı: Pir

Mısra Gündem

Türk pop müziğinin sevilen ismi Soner Sarıkabadayı’yı yeni şarkısı Pir ile yeniden listelerin başında görüyoruz.

2009 yılında çıkardığı “Buz” albümüyle sesini tanıdığımız Soner Sarıkabadayı, yıllardır kendine has tarzıyla listelerimizde çalmaya devam ediyor. Sanatçının yeni şarkısı “Pir” ise şimdi tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Yönetmenliğini Onur Oğuz’un yaptığı Pir isimli şarkının söz & müziği sanatçıya ait. Düzenleme ve mix & masteringte İlkay Şencan‘ı görüyoruz.

Soner Sarıkabadayı – Pir yayında!

Şarkı Sözleri

Son gördüğün gibiyim
Hala acının dibiyim
Senle dünyalarım var
Sensiz hiçin biriyim
Seni sevmenin Piriyim
Sönmüş yangın yeriyim
Varsan daha iyiyim
Yoksan kalbinin kiriyim
Kendinden bıkıyor
Canımı çok sıkıyor
Kapanan konular sana çıkıyor
Dönüp dönüp yine beni yakıyor
Gözümün içine bakıyor
Sen sen ol beni hiç arama
Tuz olup basma yarama
Bensiz hayal kur ama
Sen bensiz durama

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

8 Aralık 1978 tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde doğmuştur. Annesinin adı Güngör, babasının adı Hasan’dır. Perihan ve Zafer adında 2 kardeşi vardır. 4 yaşına kadar ailesiyle Kahramanmaraş’ta yaşayan sanatçı, daha sonra ailesi ile Mersin’e yerleşmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini de Mersin’de tamamlamıştır. Üniversite hayatına İstanbul’da devam etmiştir ve İstanbul’a yerleşmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde İktisat bölümünü okuyorken müziğe olan ilgisinden dolayı klasik gitar dersleri almaya başlar. 2008 yılında sınavlara giren Sarıkabadayı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Klasik Gitar bölümünü kazanır ve aynı yıl bu bölümden mezun olur.

İlk albümünü 2001 yılında çıkartmıştır. Albümün adı “Kara”dır. Bu albümden istediği başarıyı elde edemeyen Soner Sarıkabadayı, 2009 yılında çıkardığı Buz adlı albümüyle büyük başarı elde etmiştir. Ayrıca 2010 yılında Pas ve Sadem adlı albümlerini çıkartmıştır. Soner Sarıkabadayı müzikteki yeteneği ile Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olmuştur. Söz yazarlığı da yapan Sarıkabadayı, sanatçılara verdiği besteleri ile de ses getirmiştir.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam