melisa serkan

Melisa Uzunarslan ve Serkan Ferat’tan İki Şarkı Birden!

Ayşe Aslıhan

Serkan Ferat ve Melisa Uzunarslan’ın birlikte yaptıkları ilk düet çalışması geldi!

Türkiye’de tanınan önemli müzisyenleri olmalarının yanı sıra, söz ve müzikleri kendilerine ait, besteci kimlikleri ile çıkardıkları solo albümleri de vardır. Türkçe Rock müziğin yıllardır içinde olan sanatçılar bu EP’de, gitar ve keman olarak enstrümancılıklarını da ön plana çıkardıkları akustik bir çalışma ile karşımızdalar. 

“Öyle Ya Da Böyle” 21 Mayıs’ta DMC etiketiyle tüm dijital platformlar ve klibi ile Netd Müzik Youtube sayfasında yayına çıktı!

Ep’nin içinde 2 şarkı var. Yaz aylarında Galata’da Mert Aksuna’nın stüdyosunda bir akustik gitar ve bir keman ile kendi vokalleriyle ev sıcaklığında kaydettikleri şarkıların düzenlemeleri de Serkan Ferat, Melisa Uzunarslan ve Mert Aksuna’ya ait. Şarkıların kayıt, mix ve mastering’ini Mert Aksuna yaptı.

Karantina günlerinde şarkıya klip çekmek için bir maceraya başlayan ikili, Serkan’ın Çanakkale’de ve Melisa’nın İstanbul’da yaşamasından dolayı sanki evlerinden birbirlerine seslenen ama kavuşamayan iki aşık gibi bir klip çekmek istediler. Yönetmenliğini Mehmet Hakyemez’in üstlendiği klibin çekimlerinde Mehmet Hakyemez Çanakkale çekimlerini evden yönlendirdi ve Serkan’ın görüntülerini Onurcan Abacıoğlu kameraya aldı. Melisa’nın görüntülerini de evde tamamladıktan sonra belki de hiç beklemedikleri gibi gerçekten birbirinden uzak ve şarkıda da söylendiği gibi “sokaklarda kol kola” olmanın özlemini dile getirdiler.

Melisa Uzunarslan ve Serkan Ferat’ın Ep’si, iki şarkısıyla da şahane!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam