Haber

The French Dispatch Filminden Yeni Afiş Yayımlandı!

Cansu Özer

Moonrise Kingdom, The Royal Tenenbaums, The Grand Budapest Hotel gibi filmlerle kalbimizde taht kuran yönetmen Wes Anderson‘ın hasretle beklediğimiz “The French Dispatch” filminden yeni afiş yayımlandı!

24 Temmuz 2020 yılında vizyona girmesi planlanan yapım pandemi sebebiyle ertelenmişti. Dünya prömiyerini 2021 Cannes Cannes Film Festivali’nde yapan film, 22 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek. Buna rağmen ülkemizde ise vizyon tarihi 3 Aralık 2021 olarak duyuruldu.

Film hakkında detaylar ise şöyle…

Timothée Chalamet, Benicio Del Toro, Tilda Swinton, Bill Murray, Frances McDormand, Saoirse Ronan, Léa Seydoux, Adrien Brody, Owen Wilson gibi önemli oyuncuları bir araya getiren film, 20. yüzyılda Fransa’da, “The French Dispatch” adlı kurgu bir amerikan dergisinin genel yayın yönetmeninin ölmesi ile son on yılda basılmış olan en iyi üç öyküyü bir hatıra baskısında bir araya getirmesini konu ediyor. Bu baskıda, müebbet hapis cezasına çarptırılan bir sanatçı, 68 kuşağı öğrenci ayaklanması ve bir şef tarafından çözülen bir çocuk kaçırma olayının hikayeleri bulunuyor. Anderson, bu üç olayı zaman geçişleri eşliğinde izleyici ile buluşturmayı hedefliyor. Muhteşem sinematografisi ve kaliteli oyuncu kadrosuyla bu senenin en çok beklenen filmi olmayı başardı.

2022 Oscar Törenine The French Dispatch Damga Vuracak!

Filmin Wes Anderson imzası taşıması, oyuncu kadrosu ve seçilen vizyon tarihi ile 2022 Oscar ödül törenine damga vuracağı ortada.

The French Dispatch fragmanını henüz izlemeyenler için, burada:

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam