netflix

Netflix’ten İki Yeni Fragman Geldi!

gamzeerinc
Mogli:Orman Çocuğu ve Kingdom’dan Fragman

Rudyard Kipling’in sevilen başyapıtından uyarlanan ve 7 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak olan Mogli:Orman Çocuğu resmi fragmanı türkçe altyazılı versiyonu yayınlandı:

mogli

Başarılı aktör ve yönetmen Andy Serkis, iki dünya arasında sıkışmış bir çocuğun kaderini kabul edip bir efsaneye dönüştüğü Rudyard Kipling’in sevilen başyapıtını baştan yaratıyor. Mogli, kendini gerçekten ne ormanın vahşi doğasına ne de insanların uygar dünyasına ait hissetmiştir. Şimdi, gerçekte nereye ait olduğunu keşfetmek için her iki dünyanın sahip olduğu tehlikelerle yüzleşmelidir. Mogli’ye genç oyuncu Rohan Chand‘ın hayat verdiği filmin kadrosunda Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Freida Pinto, Matthew Rhys ve Naomie Harris gibi isimler yer alıyor.

25 Ocak 2019’da başlayacak olan Kingdom’dan tanıtım fragmanı geldi:

Ölmüş bir kralın yeniden dirilmesi ve gizemli bir kötülüğün doğuşu! Genç Prens bu kötülüğü açığa çıkarmak ve halkını kurtarman için daha önce hiç karşılaşmadığı bir düşman ırkıyla yüzleşmek zorundadır…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam