Tom Hardy, Örümcek Adam-Venom Filmi İstiyor!

Cansu Özer

Tom Hardy, Sony ve Marvel‘ın, Venom ve Tom Holland‘ın Peter Parker‘ı arasında Spider-verse geçişi yapabilmesi konusunda umutlu olduğu yönünde açıklamalar yaptı.

Esquire’a konuşan Venom: Let There Be Carnage ve Mad Max filmlerinin yıldızı, iki film arasında bir bağlantı kurmaya çalıştığını itiraf etti: “Herhangi bir bağlantı kurmaya çalışmasaydım ihmalkarlık yapmış olurdum. Uyanık ve herhangi bir fırsata açık olmasaydım ya da bundan heyecan duymasaydım bu işi yapıyor olmazdım.”

Hem uzaylı ortak yaşam formu olan anti-kahraman Venom’un hem de Queens’in dost canlısı mahalle kahramanının yer aldığı bir filme olan tutkusuna rağmen aktör, bu çabayı karmaşık hale getirebilecek bazı açık engellerin (karakterlerle ilgili hak anlaşmaları gibi) olduğunu kabul etti. Ama her iki stüdyodan da ilgi varsa, bunun aşılamayacak bir engel olduğunu düşünmüyor.

Tom Hardy sözlerine “Açıkçası, bu, yalnızca bir kişi tarafından aşılacak büyüklükte bir engel değil. Böyle bir arenaya girmek için çok daha yüksek bir diplomasi ve zekanın yanı sıra oturup konuşmak gerekiyor. İki taraf da istekliyse ve her iki taraf için de faydalı olacaksa, neden olamayacağını anlamıyorum.” şeklinde devam etti. Bu arada Hardy, Spider-verse hayalini kendisi ve hayranları adına gerçeğe dönüştürmek için “hevesle” ve “iki eliyle” zorlamaya devam edeceğini söyledi.

Sony ve Marvel Arasında Neler Olmuştu?

Yaklaşık 2 yıl önce, Disney ve Sony arasında büyük bir anlaşmazlık çıkmış, bunun sonucunda da Spiderman karakterinin Marvel’dan ayrılması gerekmişti. Problem, Disney’in Sony’den gereğinden fazla hak istemesiydi ve Sony bunu hoş karşılamamıştı. Çizgi romanlardan uyarlanan Spiderman filmlerinin ve karakterinin tüm hakları yıllardır Sony’nin elinde bulunuyor. Mahallemizin dostu Spiderman’i 3 farklı seride izledik. ilki Tobey Maguire rol aldığı üçlemeydi. İkincisi ise Andrew Garfield’ın rol aldığı The Amazing Spiderman serisiydi. Kahramanımızı ise en son Tom Holland’ın başrolünde olduğu Spiderman serisi ile Marvel Sinematik Evreni bünyesinde izledik. Serinin ikinci filmi Spiderman: Far From Home, gişede 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etmişti. Ancak ani bir kararla Sony ve Disney’in yollarını ayırdığı haberi gündeme geldi. Nedeni ise Disney, Spiderman’in %52 oranında hakkını istiyordu. Sony buna itiraz etti ve karakteri Marvel’dan ayırdı.

Aynı zamanda Sony, Spiderman karakterine Venom filminde yer vermişti. Ancak Disney bunu engellemiş ve Spiderman sahnelerinin filmden çıkartılmasına neden olmuştu. Başrolünü Tom Holland’ın üstlendiği film serisi Sony bünyesi altında devam edecek gibi görünüyor…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam