Elçin Orçun’dan Yeni Tekli: “Okyanus”

burcinturna

Elçin Orçun yeni teklisi “Okyanus” şarkısını yayınladı! 24 Mayıs’ta ise çok beklenen diğer şarkısı “Rüzgar” yayında olacak!

Elçin Orçun kalbimize dokunan hikayeler anlatmaya devam ediyor bize. Samimi ve tebessüm ettiren şarkılarla bu yıl kalbimize dokunmaya devam edecek.

“Okyanus” single kapağı da oldukça dikkat çekici bir çağrışımla İrem Yılmaz imzasını taşıyor. Şarkıda Birkan Nasuhoğlu da gitarıyla eşlik ediyor. İkili aralarındaki dayanışmayı koruyarak solo çalışmalarına devam ediyorlar. Şarkının arka planında gizli kahramanlar kalabalığı mevcut, Elçin’nin sesini dinlerken o tatlı kalabalığın sesini duyar gibi oluyorsunuz.

“Okyanus” pek çaktırmasa da aşkın kendisine yazılmış bir şarkı. İki kişinin arasında ne olursa olsun “aşk kendini yaşatmaya devam eder” mesajını gizlice kulağımıza fısıldıyor.

Spotify listelerinde yerini almaya başlayan “Okyanus”, Elçin Orçun’un sevilen şarkıları arasında şimdiden yerini aldı.

Elçin Orçun dinleyicileri için en yakın konser ise 24 Mayıs’ta Kadıköy’de Karga Bar’da gerçekleşecek. “Rüzgar”ın yayına girmiş olacağı bu keyifli akşamı kaçırmayın! Konserde Elçin Orçun’a Beaten Fame grubunda beraber çalıştığı Güven Gültekin ve Kadıköy’de ismini sıkça duyuran gitarist Alper Durmuş eşlik edecek.

https://www.facebook.com/events/3033930743314486/

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam