Margot Robbie Barbie Oluyor

Ayşe Aslıhan

Margot Robbie‘yi başrolde izleyeceğimiz Barbie filmi resmi olarak açıklandı! Warner Bros ve dünyaca ünlü oyuncak şirketi Mattel, film için birlikte çalışacaklarını açıkladı.

Margot Robbie Barbie

Warner Bros. Pictures Group Başkanı Toby Emmerich, Robbie’nin başrolde oynayacağı Barbie filmi için Mattel’in yeni film bölümü olan Mattel Films ile işbirliği yapacaklarını ifade etti. Emmerich ayrıca, ikonik oyuncak şirketinin diğer markalarının da filme çekilebileceğini söyledi.

ABD’li oyuncak devinin hisse fiyatı geçtiğimiz yıl aniden düşmüştü. Tarihinin en zor dönemlerinden geçen şirket, çareyi 2.000’den fazla çalışanını işten çıkarmakta bulmuştu.

Üzerindeki kara bulutları Barbie filmi projesi ile dağıtmak isteyen Mattel, oyuncaklarıyla eriştiği geniş kitleyi filme çekmeyi planlıyor. Şirketin film bölümü, En İyi Film Oscarı adaylığı bulunan Dallas Buyers Club filminin yapımcısı Robbie Brenner tarafından yönetiliyor.

Barbie filminin 8 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam