Evde Tek Başına Yılbaşı Filmleri

#Selam2021: Yılbaşında Evde Yalnız İzlenilecek Filmler

Aygün Akdağ

Kimimiz için kişisel olarak rüya gibi olsa bile; bütün dünyada kabus gibi geçen bir yılı, 2020’yi geride bırakıyoruz! Covid-19 başta olmak üzere yaşadığımız yorucu olaylarından ardından, 2021’e umutla başlamak için can atıyoruz… Yeni yıldan beklentimiz hem var, hem de yok. Malum; bu yılbaşında, 4 günlük bir sokağa çıkma yasağı bizi bekliyor. Bizler de bu yasaklara uyup tabii ki evimizde duracağız, yılbaşını da haliyle evde kutlayacağız. Bu 4 günlük yasak sırasında veya yılbaşında neler yapacağınızı düşünüyorsanız; izleyebileceğimiz bir sürü film olduğunu hatırlatmak isteriz… Bu kadar zamanımız varken; yılın ilk günlerinde evde izleyebileceğimiz filmleri sizin için listeledik.

Kutup Ekspresi

Şüpheci bir çocuk, Noel Baba’nın gerçekten var olup olmadığını merak eder ve Kuzey Kutbu’na doğru heyecanlı bir tren yolculuğuna çıkar… Yolculuğa çıkan diğer çocuklarla birlikte, kendilerini büyük bir maceranın içinde bulurlar.

Aşk Her Yerde

Dünyanın yönetim koltuğunda oturan otoriter başkanı ya da kitleleri büyüleyen bir rockstar olun aynı kapıya çıkacaktır: Aşktan kaçamazsınız! İşte, günümüz Londra’sında Noel’den iki ay önce yaşanan farklı olayları mercek altına alan “Aşk Her Yerde” adlı bu filmde de, aşkın yüceliği üzerine bir yapım… Filmin nihai amacının, aşkın yüceliğine dair bir güzelleme olduğunu ileri sürmek mümkün… Belki de “Aşk Her Yerde”nin başrolünde “Aslında Aşk” var…

Evde Tek Başına

Adı üstünde; film, bir çocuğun “evde tek başına” kalmasından ibarettir! Ailesinin, kendi çocuklarını unutarak tatile çıkması ve yılbaşı arifesinde çocuğun evini, hırsızlardan korumaya çalışması ile ilgilidir… Filmin devam serisinin olduğunu da düşünecek olursanız, Amerika’da demek ki gayet yaygın bir durum.

Tatil

tatil

Iris Simpkins, Londra’da yaşayan bir gazete köşe yazarıdır. Aynı zamanda meslektaşı Jasper Bloom’a karşılıksız bir aşk beslemektedir. Yılbaşı yaklaşırken Jasper’ın nişanlandığını ve başka bir meslektaşları ile evlenmek üzere olduğunu haber aldığında Iris’in tüm dünyası tepetaklak olur. Diğer yanda Los Angeles’da yaşayan Amanda Woods, kendisine ihanet eden sevgilisinden henüz ayrılmıştır ve onu unutmaya çalışmaktadır. Kader bu iki kadının yollarını kesiştirir. 

Grinç

grinc

Bir mağarada sadık köpeği Max ile yalnız yaşayan Grinç alaycı bir huysuzdur. Günlük ihtiyaçları için pek çok icat ve teknolojiyle dolu olan mağarasından dışarı çıkması pek de gerekmeyen Grinç, yaşadığı Who köyündeki komşularıyla ise nadiren görüşmektedir.

Hediye Operasyonu

Hediye Operasyonu

Arthur efsanevi Noel Baba’nın en küçük oğludur ve Noel Baba’nın hediye dağıtma merkezi olan operasyon üssünde ekipteki herkes gibi canla başla çalışmaktadır. Fakat tıkır tıkır işleyen bu operasyon merkezinde hediyesini bekleyen yüz milyonlarca çocuk içinden bu sefer bir tanesini atlanır.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam