ceren gündoğdu

Ceren Gündoğdu Yeni Teklisini Paylaştı: Beni Eve Götür

Ayşe Aslıhan

Kendine özgü tarzı ve duru sesiyle adından sıkça söz ettiren sanatçı Ceren Gündoğdu’nun yeni tekli çalışması “Beni Eve Götür” video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yerini aldı!

Dünyada bir köşe arıyor insan… Sığınmak, soluklanmak, ait hissetmek, özgür hissetmek için! Beni Eve Götür’ü ‘hayatın bilinmezliği ve tekinsizliğine inat bir yuva düşleyen herkese ithafen’ yazdığını söyleyen sanatçı Ceren Gündoğdu, şarkının, gündelik hayat akışının içinde sıkışmış, yolunu ve yuvasını arayan, ‘buralardan kaçmak’ isteyen herkese yol arkadaşı olmasını diliyor. Hem kendisine, hem dinleyicisine usulca hatırlatıyor; ‘Zor bir günü atlatabilmenin yolu eve geri dönebilme hayalini yaşatabilmekten geçiyor.’

Nostaljik ve atmosferik synth ezgileri, dinleyicileri romantizm ve melankoli dünyasına davet ederken, sanatçının rüya gibi vokali samimi bir hikayeyi de beraberinde anlatıyor. Sözü müziği Ceren Gündoğdu‘ya ait şarkı, insanı adeta bambaşka bir dünyaya, bir ütopyaya götürüyor. Beni Eve Götür‘ün düzenlemesi ise Mert Kasap & Onur Taşkan & Mert Sever imzası taşıyor.

Ceren Gündoğdu‘dan “Beni Eve Götür“, tüm dijital müzik platformlarında yayında!

“Beni eve götür yorulmuşum
Hayli zaman oldu kaybolmuşum
Bilmem ben ne için yaşıyorum
Her gün bir cephede vurulurum

Kaybettim kalbimi arıyorum
Duyan gören var mı soruyorum
Kaybettim kendimi arıyorum
Buradan çıkış var mı bilmiyorum…

Yerini bulan bir mermi gibi
Yolumu aradım geceleri
Yıldızları saydım yol bitmedi
İçime eridim mum misali”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam