Limak Filarmoni Orkestrası’ndan Zeki Müren Şarkıları Albümü

Ayşe Aslıhan

Eğitim ve sanat alanlarında sosyal fayda odaklı projeler yürüten Limak Vakfı tarafından kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, çok sesli müziği geniş kitlelere yayma hedefiyle 2017 yılında Anadolu’da çıktığı müzik yolculuğunu Murat Karahan’la Zeki Müren Şarkıları albümüyle taçlandırdı.

Türk Sanat Müziği’nin dev ismi Zeki Müren’in unutulmaz şarkılarının yer aldığı albüm, Limak Filarmoni Orkestrası kurucularından, dünyaca ünlü tenor, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan’ın yorumuyla sanatseverlerle buluştu.

Limak

Rengim Gökmen yönetimindeki Limak Filarmoni Orkestrası, Yusuf Yalçın’ın aranjörlüğünde Murat Karahan’la Zeki Müren Şarkıları konser serisiyle bir yıl içinde Türkiye’nin dört bir yanında 20 bin sanatseverle buluştu. Şimdi Uzaklardasın, Elbet Bir Gün Buluşacağız, Veda Busesi, Senede Bir Gün gibi unutulmaz eserlerin yer aldığı albüm, dijital platformlarda ve müzik marketlerdeki yerini aldı.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam