veys çolak

Veys Çolak’tan Yalansa Söyle’ye Akustik Versiyon!

Suna Simge Çakmak

15 yıldır müzik piyasasında olan, duru sesli, son gitar bükücüsü Veys Çolak, Yalansa Söyle şarkısının akustik versiyonunu dinleyicisi ile buluşturdu!

Veys Çolak; Peyk, Keşmeşeker, Su Soley Band, Funk Alaturka, Melek Mosso gibi birçok isme gitaristlik yapmış, oldukça yetenekli bir müzisyen! Fingerstyle çalışmaları, kendi yazıp bestelediği şarkılarla, üreten sanatçıların varlığını sürdürdüğü günümüzde; Veys Çolak müzikal çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor!

Küçük yaşta org ve bağlama çalmaya başlayan Çolak‘ın müzik hayatı, lise yıllarında gitar çalmasıyla başladı. Kocaeli Üniversitesi Müzikoloji bölümünde eğitimini tamamladı. Çeşitli dergilerde fotoğrafçılık ve müzik yazarlığı yaptı. Özellikle Melek Mosso ile yaptıkları düetler sayesinde bir çok dinleyen tarafından sevildi.

2017 yılında paylaşmaya başladığı 5 single çalışmasının ardından hız kesmeden üretmeye devam eden Çolak, 2019 Mart ayında 4 şarkısı bulunan Ömür Yetmez‘i dinleyenleri ile buluşturdu. Ağustos 2019’da Yalansa Söyle isimli teklisini çıkardı. Şubat 2020’de ise değerli müzisyen Eda Baba ile Merhum isimli şarkısını paylaştı.

Tüm şarkılarının söz, müzik ve aranjesi kendisine ait olan Veys Çolak‘ın şarkılarında hayattan her ayrıntıyı buluyorsunuz… Yalansa Söyle de onlardan biri. Şarkının akustik hali ise artık sanatçının Spotify hesabında!

Seni gördüm bugün
Kolunda biriyle
Kaçırdın gözlerini
Üzüldüm haliyle
Yalan mı söyle
Olur mu böyle
Ellerimde anılar
Yalansa böyle
Yakışmaz ki bize
Seni sevsem kalbim yanar
Aaaaaaaaaaaaaah
İçimde fırtına var
Aaaaaaaaaaaaaah
Bizi bu aahhlar yorar
Yalan mı Olur mu
Yalansa Yakışmaz
Aah nasılda inanmışım
Aşkından parçalanmışım
Gündüzümü gecemi
Sabahımı çalmışın
Yalan mı söyle
Olur mu böyle
Ellerimde anılar



Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam