Yaşasın Mosso Patiler!

Ayşe Aslıhan

Melek MossoMelek Mosso, 8 Aralık Cumartesi akşamı Kadıköy’deki DorockXL sahnesinde olacak. Mosso’nun konserle birlikte bir de sokak hayvanları için başlattığı bir kampanya var. Kampanyanın sloganı ise; Yaşasın Mosso Patiler!

Melek Mosso, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla kampanyayı şöyle duyurdu;

Cumartesi akşamı Kadıköy DorockXL sahnesindeyiz. Sokaktaki canlar için köpek maması toplayacağız. Her gelen 1 kg. mama bile getirse, pek çok canın, bu soğuk kış günlerinde karnı doyacak. Mamanızın yanında bana yazmak, söylemek istediklerinizi de getirin. Hepsini teker teker okuyacağım. Merhamet çok önemli bir erdemdir. Sevgi paylaştıkça çoğalır.

Konser boyunca toplanan mamalar, OrmanMeleği tarafından, terk edilmiş ve ormanda yaşayan dostlarımıza ulaştırılacak.

Sokak Hayvanları



Melek Mosso kimdir?

9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başladı. Güzel Sanatlar Lisesinde öğrenimine devam eden Mosso; yan flütle şarkı söylemeye devam etti. Bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başardı ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını kazandı. Akabinde Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. 

2018 yılında kendisine ait Youtube kanalında Yıldız Tilbe’ye ait Vursalar Ölemem şarkısını coverladı ve bu parça yaklaşık 15 milyon kez dinlendi.
Fenomen dizi Çukur’un dizi müziği Hiç Işık Yok şarkısıyla da dikkatleri üzerine çeken Melek , şarkıları yorumlama şekli, farklı tarzı ve ses tonuyla müzik severlerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam