Alef

BluTV’nin Yeni Dizisi: Alef

Ayşe Aslıhan

BluTV’nin yeni dizisi Alef izleyicileri şimdiden heyecanlı. İlk tanıtımı paylaşılan Alef isimli dizinin baş rollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen var.

May Prodüksiyon tarafından BluTV ve FX için hazırlanan Alef’in ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin baş rollerinde ise Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen var.

Ödüllü yönetmen Emin Alper’in yönetmenliğini üstlendiği dizi; İstanbul Boğazında bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.

Osmanlı ve İslam Tarihinden izler taşıyan dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal ile tecrübeli ortağı Settar, İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet olayının peşine düşüyor ve hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar da katılıyor. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralıyor.

Mistik bir polisiye hikayeyi izleyeceğimiz dizinin senaryosu da Emre Kayış’a ait. 2020 yılının ilk yarısında yayınlanması planlanan dizi, 8 bölümden oluşacak.

Dizinin fragmanı şimdiden izleyicisini heyecanlandırıyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam