Dwayne Johnson - Corona Virus

#COVID19: Koronavirüsü Atlatan Dwayne Johnson Süreci Anlattı

Ayşe Aslıhan

Bir süre önce ne yazık ki Covid-19’a yakalanan dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson, son günlerde iyileşme sürecine girdi. Geçirdiği bu zorlu süreci ise sosyal medyasında yaptığı paylaşımlar ile açıkladı. Instagram hesabı üzerinden paylaştığı video ile 2-3 hafta arasında süren bu sürecin nasıl seyrettiğini anlatan Johnson, önemli tavsiyeler verdi.

The Rock‘ yani Dwayne Johnson, kendisi dışında hem eşinin hem de 2 kız çocuğunun da Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Johnson’ın anlattığına göre, onu en çok yaralayan noktalardan biri, bu zorlu süreci ailesiyle geçiriyor olmasıymış. Hatta sadece kendi test sonucunun pozitif çıkmasını istermiş.

“Biz artık yolun diğer tarafındayız. Artık bulaşıcı değiliz. Tanrıya şükür sağlıklıyız. Biz şanslı olan tarafız. Arkadaşlarımızın ailesi ve çok yakınları hayatını kaybetti. Bu, çok acımasız ve çok sinsi bir virüs.”

Dwayne, 4 yaşındaki kızı Jasmine ve 2 yaşındaki kızı Tiana’nın ilk birkaç gün boğaz ağrısı şikayeti olduğunu söylemiş. Ancak, karısı ve kendi için bu dönem çok farklıymış; hastalık, oldukça ağrılı geçmiş. Görünüşe göre Dwayne ve ailesi koronavirüsü çok yakın aile dostlarından kapmış.

“Onlar da bizim virüs kapmamızdan dolayı mahvoldular. Kendilerinin virüsü nereden kaptıklarına dair ise bir fikirleri yok. Ailem de bizim gibi disiplinli. Sağlık konusu gelindiğinde birçok konudan daha çok disiplinliyimdir. Mart ayından beri karantinadaydık. O süreçten beri hiç çalışmadım. Zor zamanlar geçirdik ama üstesinden geldik.”

Dwayne “Sert tedbirler alın!” diyor

Covid-19’u atlatan Dwayne‘in ise herkesle paylaşmak istediği bazı durumlar ve vermek istediği tavsiyeler de var.

“Hepiniz arkadaşlarınızla olmak ve ailenizi ağırlamak tabi ki istiyorsunuz. Ancak, şu an insanları evinizde ağırlamak için en çok disiplini uygulamanız gereken zaman. Benim yeni uyguladığım bazı kurallar var ve size bunları aktaracağım. Eğer ailenizi ya da arkadaşlarınızı evinizde ağırlamak istiyorsanız, onların da kendilerini karantinaya aldığından emin olun. Yine de emin olmak zor. Sert tedbirler alın. Size gelmek isteyen insanların test yaptırıp yaptırmadığını öğrenin. Test yaptırmayan insanları evinize davet etmeyin. Hepimizin yapabileceği şeylerin en başında bağışıklık sistemimizi güçlendirmek geliyor. Gerekli vitaminleri alın ve bol bol su tüketin. Ekstra dikkatli olun. Gardınızı düşürmeyin. Maskenizi takmayı unutmayın. Bu sadece sizin için değil, aynı zamanda sevdiklerinizi de korumak için.”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam