netflix

Netflix Ocak 2020 Takvimi Belli Oldu!

Aygün Akdağ

2019 yılını geçtiğimiz günlerde geride bırakırken; dünyanın en büyük sosyal platformlarından biri olan Netflix 2020 takvimini açıkladı. Platform; her ay olduğu gibi 2020 Ocak ayında da birçok yapı ve devam serileri ile karşımızda olacak.

Anne with an A: Final Sezonu (03/01/2020)

netflix

Cesur ve tutkulu yetim kız, evlenmemiş yaşlı bir kadın ile onun tatlı dilli bekar erkek kardeşinin yanında alışılmadık bir yuva bulur.
Yeşilin Kızı, Anne‘den uyarlandı.

Grace and Frankie: 6. Sezon (17/01/2020)

netflix

Grace and Frankie dizisinin baş rollerinde Jane Fonda ve Lilt Tomlin var.
Baş roldeki kadınlar, eşleri tarafından terk edilmişlerdir. Yalnız kalmak istemedikleri için birbirleriyle arkadaşlık kurmaya başlarlar.

Sex Education: 2. Sezon

netflix

Maeve ile Aimee’nin yakın arkadaşlık ilişkisi, Aimee ‘Dokunulmazlar’ olarak bilinen arkadaş grubunu bıraktığından beri her zamankinden daha güçlüdür. Eric, yeni keşfettiği özgüveni sayesinde hiç alışkın olmadığı şekilde ilgi çektiğini fark eder.

Rise of Empires: Ottoman (24/01/2020)

netflix
netflix 2020

Rise of Empires: Ottoman, tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alırken dönemin Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan ele alıyor.

Fatih Sultan Mehmet’in hikâyesini ekranlara taşımak için belgesel ve kurmaca türlerini harmanlayacak olan dizinin baş rollerinde Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez gibi isimler yer alıyor.  Dizide Fatih Sultan Mehmet’e Cem Yigit Üzümoglu hayat veriyor.

Titans: 2. Sezon (10/01/2020)

netflix

Dizinin izleyicilerininde beklediği gibi Titans’ın 2. Sezonunda da kahramanlar Batman’in eski Robin’i; Dick Grayson eşliğinde şuç ile savaşmaya ve şehirin güvenliğini sağlamaya devam edecek.

Chilling Adventures of Sabrina: 3. Kısım (24/01/2020)

netflix

Chilling Adventures of Sabrina dizisi, isminden de anlaşılacağı üzere temelde Sabrina‘nın ürpertici maceralarını anlatıyor. Sabrina isimli genç cadının, 16. doğum gününde tam bir cadı olabilmek için şeytanla anlaşma yapması gerekir.

Uncut Gems (31/01/2020)

Uncut Gems, New York’ta elmas ticaretinin döndüğü bölgede geçiyor. Altın Küre ve Emmy adayı Adam Sandler’ın başrolünü üstlendiği suç ve dram filminde Sandler, zengin ve ünlülere satış yapan bir kuyumcu dükkanı sahibine hayat veriyor. Mallarının bir kısmı çalındığında dükkan sahibinin hayatı karmaşık bir hal alıyor.

Ghost Stories (01/01/2020)

https://www.youtube.com/watch?v=WUvJ2owvRQA

Alvin Schwartz‘ın korku serisinin beyaz perdeye uyarlanmasında, küçük kasabalarında birden bire ortaya çıkan ani ölümlere çözüm bulmaya çalışan bir grup genci temel alıyor. Genç arkadaş grubu, bu acımasız ölümlerin sebebini bulmaya ve durdurmaya çalışıyor.

A Fall from Grace (17/01/2020)

Sabıkası olmayan yaşlı bir kadın kocasını öldürmekle suçlandığında onu savunmakla görevlendirilen ilgisiz avukat kendini müthiş bir komplonun içinde bulur…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam