Emre Fel Cem Karaca Cover’ı ile Karşımızda!

Aygün Akdağ

Bizlere Anadolu Rock’ı canlı canlı yaşatan Emre Fel bu kez de Cem Karaca‘nın “Sakın Reddetme” şarkısı ile karşımıza çıktı. Fel’i dinleyen insanlar sesinin Barış Manço’ya mı, Yoksa Cem Karaca’ya mı benzediği konusunda arada kalmış durumdalar.

Emre Fel

Henüz 24 yaşında olan Fel biz dinleyenlerine sesiyle Anadolu Rock’ı hissettiriyor. Eski şarkıları sesinden dinlemeyi de çok sevdiğimiz Emre Fel, özgün çalışmalarıyla da öne çıkıyor. Fel, kısa bir süre önce “Öldürdün Beni” adlı single ile karşımıza çıkmıştı. Sanatçı herkesin gönlüne “Merhabalar” şarkısı ile taht kurmuştu. Ayrıca sanatçının “Yar Bensiz” ve “Öleceksek Ölürüz” isimli çalışmaları da gündem olmuştu.

Hatta Fel kendi yazdığı şarkılar dışında daha önce Cem Karaca, Barış Manço ve Ahmet Kaya gibi usta isimlerin şarkılarını da coverlamıştı. Özellikle müzikseverlerin Fel’in Anadolu Rock alanında böyle devam etmesi konusunda çok mutlu olduğu da ortada.

Son olarak “Sakın Reddetme” ile listelere hızla giriş yapan Emre Fel’i gelin birlikte dinleyelim!

Emre Fel – Sakın Reddetme ( Cem Karaca Cover ) 

Şarkının Sözleri;

Bi datmak isterim sakın reddetme
İki dudağından bir gerdanından

Reddedersen beni canım sevdiğim
Herşeyimi senin yoluna verdim
Reddersen beni sebep olursun

Kıyarım canıma kanlım olursum

Bi sarmak isterim sakın reddetme
İnce bellerini kokulu boynunu

Reddedersen beni canım sevdiğim
Herşeyimi senin yoluna verdim
Evet de bana canım sevdiğim
Gitmesin yabana bari öldüğüm

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam