Garip Bülbül Neşet Filminden İkinci Fragman Geldi!

Onur Şafak Yücel

Bozkır’ın Tezenesi Neşet Ertaş‘ın hayatını anlatan filmin 2. Fragmanı geldi.

Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan film Garip Bülbül Neşet Ertaş, ikinci fragmanıyla gündeme geldi. Tüm Türkiye’nin büyük saygı duyduğu Neşet Ertaş’ın hayatının anlatılacağı filmin ilk fragmanı, 26 Ağustos 2021’de yayınlanarak büyük heyecan yaratmıştı. Yapımcı şirket dün ikinci fragmanı yayınladı.

Ayla ve Müslüm’ün yapımcısından.

İlk olarak Ayla adlı filmle adını duyuran Mustafa Uslu, sonrasında yaptığı biyografi filmleriyle oldukça popülerleşti. Ayrıca Müslüm Gürses’in hayatını anlatan filmle gündemden inmedi. Devamında Naim Süleymanoğlu’nun hayatını da yaparak izleyiciyi salonlara yığdı.

Neşet Ertaş filmiyle tekrar perdede. 

Uzun zaman film yapmayan Mustafa Uslu, Neşet Ertaş’ın hayatıyla tekrar beyaz perde de yerini almaya hazırlanıyor. Filmin yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak üstleniyor. Garip Bülbül, büyük ozan Neşet Ertaş’ın hayat hikayesini konu ediyor. Neşet Ertaş hayatı boyunca 400 plak ve birçok kasete imza attı. “Garip” mahlasıyla birçok şiir yazdı. Ancak Filmde, 2012 yılında vefat eden Neşet Ertaş’ın hem özel hem de kariyer hayatına dair bilinmeyenler anlatılıyor.

23 Aralık 2022’de vizyonda.

Vizyon tarihi belli olan film 23 Aralık 2022’de sinemalarda olacak. Neşet Ertaş sevenlerin büyük bir heyecanla beklediği film, fragmanıyla da bu heyecanı iyice arttırdı.

23 Aralık’ta vizyona girecek olan film herkes tarafından merakla beklenmeye başladı. Ancak yine de insanlar nasıl bir film olacağı konusunda bir bilinmezliğin içerisinde. Son olarak, film ekibi de büyük heyecanla vizyon tarihini bekliyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam