The Witcher

The Witcher Netflix’te!

Suna Simge Çakmak

Uzun zamandır beklenen “The Witcher” dizisi Netflix’te izleyicisi ile buluşuyor. Kitaptan uyarlanan dizinin ayrıca oyunu da var. Dünyaca ünlü bir marka halini alması da bu oyun serisi sayesinde gerçekleşti…

2007 yılında diziye ilham veren serinin ilk oyunu yayınlandı. Çok başarılı bir oyun olamadı fakat arkasından gelen iki oyun “The Witcher 2: Assassins of Kings” . Ve “The Witcher 3: Wild Hunt” türünün en iyi örnekleri arasında yer aldı.

2017 yılında Netflix bu oyunu dizi yapacağını açıkladı. Bu duyuru oyunun hayranlarında büyük bir beklentiye sebep oldu. İlk açıklandığında hayranlardan bazıları oyuncu seçimlerine tepki gösterse de, Netflix’in yayınladığı son fragmanların ardından bu tepkiler de yerini heyecanlı bir bekleyişe bıraktı.

‪‬Dizinin konusu ise şu şekilde: yüz yılı aşkın bir süredir barış içinde yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer. The Witcher olarak tanınan savaşçı Geralt of Rivia ise tüm dünyanın dengesini değiştirecek bir güce sahip olan bir çocuğun doğmasını beklemektedir. olarak tanınan savaşçı Geralt of Rivia ise tüm dünyanın dengesini değiştirecek bir güce sahip olan bir çocuğun doğmasını beklemektedir.

Merakla beklenen dizi, bugün yayında olacak!

En çok merak edilen karakter olan Geralt‘ı, Superman karakterinde ve Görevimiz Tehlike gibi filmlerde gördüğümüz Henry Cavill‘a emanet eden yapımcılar, bu hamlesiyle Witcher serisinin hayranlarını sevindirdi. 

Dizinin fragmanı bile heyecanlandırıyor!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam