“Ölümcül Makineler”den Yeni Fragman

gamzeerinc
7 Aralık’ta vizyona girecek olan ve yönetmenliğini Chritian Rivers’ın yaptığı, “Mortal Engines” üçüncü fragmanı dublajlı olarak yayınlandı:

Başrollerinde; Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang yer aldığı fantastik filmin yönetmeni Rivers, 2005 yılında King Kong filmiyle En İyi Görsel Efekt dalında Oscar kazanmıştı. Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi üçlemelerinin Oscar ödüllü yapımcıları Peter Jackson, Fran Walsh eşlik ediyor. Peter Jackson aynı zamanda filmin senaryosundaki isimlerden biri.

Filmin Konusu:

Medeniyetin yok olmasının ardından binlerce yıl geçmişti ve insanlık yeni bir yaşam biçimiyle gelişmiştir. Artık yeryüzünde, hareket eden devasa şehirler dolaşmakta ve daha küçük kasabaları acımasızca yağmalamaktadırlar. Yürüyen büyük şehirlerden Londra’nın Alt Tabakası’ndan gelen Tom Natsworthy (Robert Sheehan) tehlikeli kaçak Hester Shaw (Hera Hilma) ile karşılaştıktan sonra kendisini hayatta kalmak için savaş verirken bulur. Yolları asla kesişmemesi gereken iki zıt karakter geleceğin akışını değiştirecek olan beklenmedik bir ittifak kurar.

Ölümcül Makineler 7 Aralık’ta vizyonda…

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam