arabalı konser

#COVID19: Türkiye’de Arabada Konser Dönemi Başlıyor!

Suna Simge Çakmak

Bildiğiniz gibi; tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi sebebiyle hayat durma noktasına geldi… Şehirler karantina altına alındı, sokağa çıkmak yasaklandı, tedbir en üst seviyeye çıkartıldı… Haliyle toplu etkinlikler tüm dünyada ve ülkemizde iptal edildi, sinema salonları kapatıldı, birçok konser ertelendi… İyileşme ve normalleşme sürecine girdiğimizden beri, etkinlik fikirleri de bir hayli yoğun bir şekilde geliştiriliyor! Herkesin sosyal mesafeyi koruyacağı ve eğleneceği etkinlikler artık bizleri bekliyor.

Örneğin; konserleri artık salonlarda ya da mekanlarda dinlemek yerine, arabanızdan dinleyeceksiniz!

Açık hava sinemasından sonra arabalı konser!

Normalleşme süreciyle birlikte önlemlerin biraz daha gevşetilmesi ile hayatın akışında psikolojik olarak ihtiyaç duyduğumuz etkinlikler de yeni çözümlerle beraber geri gelmeye hazırlanıyor. Toplu etkinlikler, bambaşka hallere bürünüyor… Sinema, tiyatro hatta konser! Peki nasıl olacak? Yaz aylarının vazgeçilmezi konserler, nasıl gerçekleşecek?

Bir Zamanlar Ünlülerin Yüreklerimizi Hoplatan Korkunç Tarzlarından ...

Virüs sebebi ile sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı‘da gerçekleşecek olan ilk arabalı konserde Kenan Doğulu sahne alacak. Türkiye’de bir ilk olarak Kerki Solfej‘in düzenleyeceği arabalı konserler, 26 – 27 Haziran’da  başlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de içinde bulunduğu ve düzenlemeyi üstlendiği ‘Arabalı Konser’ için Yenikapı’da 1400 araç kapasiteli bir yer ayarlandı. Araçlar, sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde girişte dezenfekte edilecek. Aynı zamanda seyircilere maske verilmesinin ardından sosyal izolasyon sağlanacak.

26 Haziran’da Kenan Doğulu ile başlayacak olan etkinliğin bilet satışları bugün itibari ile başladı. Hepimize çok iyi gelecek olan bu etkinliğin tüm ülke genelinde olmasını elbette umut ediyoruz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam